De ” bananen monarchie” , hoe zoiets werkt !

De Repeterende Diefstal van Staatseigendommen:

De Domaniale Mijnen (DSM)

De bananen-monarchie aan de Noordzee is een “echt” bestaand staatje van bijna 17 miljoen inwoners, gelegen aan een strategisch zeer gunstig gelegen handelsknooppunt. De regering is er al 200 jaar in handen van dezelfde familie, maar onduidelijk is de herkomst van de nazaten van de eerste koning en vooral hun identiteit.

Deze familie heeft door onschendbaarheid, voorkennis en vervreemding van staatseigendommen inmiddels een uitermate gunstige positie ingenomen, dat het bijna onmogelijk is om door het gewapende beton van beschermingsconstructies heen te breken.

Toch moeten we dat doen voor ons nageslacht.

Het gigantisch gecumuleerde kapitaal is verspreid over de gehele wereld, via talloze stichtingen in ontelbaar veel ondernemingen en projecten.

Het beheer was tot voor kort ondergebracht bij het hoofd van de familie, het staatshoofd en haar tweede zoon.

Wij gaan ervan uit dat deze zoon de erfgenaam ( beherend vennoot ) moest worden van een kapitaal wat waarschijnlijk de € 100 miljard ver overstijgt.

Ook gaan wij ervan uit dat deze zoon , Johan Friso tijdens een ski-vakantie ( min of meer ) moet zijn geliquideerd in opdracht van de top van het financiële machtskartel , teneinde dat steeds groter wordende kapitaal zeker te stellen .

Dit fenomeen is niet ongebruikelijk , later komen we terug op historische precedenten , waarvan de uitschakeling van de Romanovs er één van is .

Naast wereldwijd opererende geheime diensten zijn er ook wereldwijd opererende opium-kartels , maar beide ondergrondse organismen zijn zeer slecht van elkaar te onderscheiden .

Zonder deze al eeuwen intact zijnde opium-kartels kan het financiële kartel in geen geval functioneren en omgekeerd evenmin .

Door het instandhouden van het één, wordt het andere gelegitimeerd .

Zie ook “ het duistere plan der illuminati” ; https://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/08/09/dit-is-het-duistere-plan-van-de-illuminati/

Hierdoor kunnen alle activiteiten doorgaan , waarbij onmogelijk nog een scherpe grens is te trekken tussen crimineel en legitiem , hetgeen uiteraard exact de bedoeling is .

Het politieke apparaat is geprogrammeerd alle geheimzinnige en illegale transacties te legitimeren en er aan mee te werken.

Scheidslijnen in een bananen-monarchie

Het kenmerkende van nepotisme is het misbruik maken van de door iemand toegeëigende macht .

Het staatshoofd in een bananen-monarchie is niet gekozen en zit op sleutelposities van de macht , zowel aan de wetgevende als aan de uitvoerende kant van het traject .

Dit is essentiëel en wordt koste wat kost in stand gehouden .

Niet alleen door het staatshoofd , maar ook door de elitaire entourage en niet te vergeten het Internationale financiële kartel .

Een goed voorbeeld is het belang wat het staatshoofd heeft in het grootste bedrijf ter wereld , en het handelen van het politieke apparaat .

In die verhouding mag geen onbalans komen , dan wordt er ingegrepen .

Dat kan op de diplomatieke manier , maar ook geweldsmethodes zijn een beproefd corrigerend middel gebleken .

In een bananen-monarchie is er nauwelijks tot geen onderscheid te maken in de bezittingen van de staat en die van de monarch .

We weten maar al te goed, dat de koopman-koning Willem I door ergens zijn “koninklijke bescherming” en er het predicaat “Koninklijk” aan te laten geven, hij automatisch ( en “om niet” ) aandeelhouder in een project of onderneming werd .

Met dat predicaat kwam automatisch een pakket aandelen mee .

Normaal gesproken wordt dat aangeslagen door de Belastingdienst als inkomen , doch zoals u weet betalen de “oranjes” geen belasting , dat doen de burgers voor hen !

Die ondoorzichtigheid was noodzakelijk om twee lucratieve voordelen te behalen, te weten :

Bij succes volgde winst , en kon de koning zijn ( onbelaste) deel pakken ;

Bij verliezen ging de staatsgarantie effectief in werking , en volgde compensatie ten laste van ’s lands schatkist , en werd de koning ook nog ( belastingvrij ) schadeloos gesteld .

Dit is het principe van de bananen-monarchie met 100% criminele inslag .

Het gevolg van dit soort constructies was, dat de koning uit de sfeer van de verliezen bleef , en bij winst geen belasting hoefde te betalen .

Willem I liet naar verluid een vermogen van tussen de f 35 en f 100 miljoen na, we spreken over 1840 , vandaag zouden we dan moeten rekenen met bedragen van € 275 tot € 800 miljoen .

De tekorten van de schatkist beliepen omstreeks hetzelfde bedrag .

De koning kwam platzak de troon opeisen in 1813 , de Nederlanden hadden geen schulden in 1813 .
Wij kunnen ervan uitgaan , dat een periode van succesvol leegroven van ons land een vliegende start heeft gekend .

De Domaniale Staats Mijnen (DSM)

Voordat de Franse Revolutie overwaaide naar de Nederlanden , was er in het rustieke Limburg sprake van een mooie natuur in een dunbevolkt gebied .

We spreken dan over eind 18e eeuw .

De Katholieke Kerk had meer dan 1.000 hectare gebied in eigendom , waar in de toekomst veel kolen zouden kunnen worden gewonnen .

In 1796 onteigenden de Fransen de kerkelijke bezittingen , en ook het gebied rond Kerkrade en Herzogenrath viel toe aan het Gouvernement.

De revolutionairen van die tijd predikten vrijheid , gelijkheid en broederschap , en vonden dat geestelijken kloosters mochten bevolken , maar geen eigendommen of beleggingen in bezit mochten hebben .

Nadat de Fransen waren verslagen werd op het Congres van Wenen in 1815 door de grote mogendheden onder anderen dat geconfisqueerde bezit toegewezen aan koning Willem I .

In de geschiedenisboekjes staat ten onrechte beschreven , dat het bezit verviel aan de Staat de Nederlanden .

Maar zoals gewoonlijk hing het van de opbrengsten af , wie het vruchtgebruik genoot .

De Belgen confisqueerden op hun beurt de Domaniale Mijn tijdens de Afscheidingsopstand in 1830 , maar moesten bij de verdesondertekening in 1839 het bezit teruggeven.

Zijn opvolger Willem II had contanten nodig en gaf grote concessies aan Pruisen uit .

Spoorlijnen moesten worden aangelegd , en de onderneming kwam tot grote bloei en keerde forse dividenden uit .

Er moest een spoorlijn worden aangelegd en omdat dit niet zonder risico was , zou de particuliere maatschappij die daarvoor in het leven werd geroepen , tevens het beheer over de Domaniale mijn verkrijgen .

In 1845 wordt de Aken-Maastrichtsche Spoorweg-Maatschappij. Op 11 mei 1846 werden de Domaniale mijnen aan deze maatschappij overgedragen, welke deels in eigendom was van de familie Honingman, die hun aandeel in 1908 aan de Franse familie Wendell verkocht. De Domaniale Mijn heeft gewerkt tot het jaar 1969. In 1925 veranderde de spoorwegmaatschappij haar naam in de Domaniale Mijn Maatschappij N. V. en later veranderd in de naam Domaniale Staats Mijn (DSM) – een onderneming in handen van ons “vorstenhuis”.

In 1965 viel het besluit om de Limburgse mijnen te sluiten , en in 1966 werd de Domaniale Mijn genationaliseerd .

Door rigoreus het sluiten van alle mijnen werd Limburg in rampspoed gedompeld , maar de aandeelhouders kregen op basis van het Rapport Frowein een “schadeloosstelling” uitgekeerd van destijds 300 miljoen gulden .

Vandaag de dag enkele miljarden , waarbij het “koningshuis” riant mee heeft moeten profiteren .

De sluiting van de mijnen was ongetwijfeld druk vanuit de schadeloos gestelde aandeelhouders.

Alleen onder druk levert zulks wat op .

Bovendien werden alle mogelijke investeringen gedaan in het pas ontdekte aardgas, de distributie er van en de verkoop naar het buitenland .

Door de mijnen te sluiten ( DSM was immers kolen-gasleverancier via een enorm uitgebreid gietijzeren gasdistributie-netwerk ) zou de vraag naar aardgas aanmerkelijk toenemen .

Koninklijke Olie , en Esso hadden belang bij een zeer snelle overgang zodat investeringen ook weer sneller konden worden terugverdiend .

Dat verklaart meteen waarom een socialist als Joop de Uyl een dergelijke draconische maatregel afkondigde , en er geen regeringskwestie van maakte : hij zou zonder pardon zijn uitgeschakeld .

Normaal gesproken had deze industrie op coulante wijze afgebouwd moeten , en kunnen worden , doch er werd gekozen voor een “shock-and-awe” methode.

De Chemie-reus DSM

Maar het verhaal is nog niet uit .

Er waren inmiddels grote investeringen en innovaties gedaan door de chemie tak van DSM , waarin uiteraard het zeer aanmerkelijke “koningshuis” belangen had .

Die belangen moesten ook te gelde worden gemaakt , en dat diende te gebeuren door een beursgang met als argument de Staat der Nederlanden te laten incasseren.

Niets is minder waar , het gehele DSM verhaal is een langlopend drama voor de Nederlandse belastingbetaler .

Doch dientengevolge een eeuwenoude ”cash-cow” voor een klein elitair oud-geld gezelschap , onder aanvoering van het HUIS VAN ORANJE B.V.

Het chemie-concern DSM is door de jaren heen een uitstekend renderende belegging gebleken .

De beursgevoeligheid is slechts zeer beperkt omdat bij lange na de aandelen niet zijn genoteerd .

De oude aandeelhouders hebben met de beursgang twee slagen binnen gehaald .

Het gasnetwerk van de mijnen was sterk verouderd , duur om te repareren en zwaar toxisch .

Het grondwater is over een groot deel van Nederland aangetast en vergiftigd met blauwzuur .

De beursgang kon op deze manier nooit een succes worden , derhalve moest er een oplossing worden bedacht .

De Staat heeft als “bruidsschat” voor meer dan € 1 miljard dit netwerk over moeten nemen , onder het mom van inpassing in het aardgasnetwerk .

Wat een klinkklare leugen was .

Het netwerk is buiten werking gesteld en afgeschreven .

Toenmalig minister Annemarie Jorritsma wist daarvan , zij zal voor die handtekening rijkelijk beloond zijn .

DSM heeft veel innovatieve uitvindingen gedaan , maar één springt daar uit: het gepatenteerde garen voor kogelvrije vesten .

Het beste kogelvrije vest ter wereld wordt door DSM overal afgezet en het monopolie daarop draagt uiteraard bij aan de winstgevend .

Een koningshuis , dat goed is ingevoerd in de wereldwijde wapenhandel kan en zal daar haar voordeel mee doen.

Overigens is nog steeds niet duidelijk hoe DSM van zijn gevaarlijkste giftige afval af komt .

Het OLGACOM PROJECT was daar verantwoordelijk voor , doch aan dat front blijft het voorlopig nog angstig stil .

Er werd een duidelijke link met DSM en andere chemie-concerns gelegd , maar sinds de aandacht die er voor die getuigenis is gekomen heerst radio-stilte.

Repeterende diefstal – hoe het werkt

Resumerend is de miljarden diefstal van staatseigendommen en belastinggeld als volgt in zijn werk gegaan :

De domaniale mijnen worden door de Fransen genaast van de Katholieke Kerk , en worden geschonken aan het Huis van Oranje – koning Willem I ;

Het Huis van Oranje – koning Willem II – geeft concessies uit en incasseert daarvan de opbrengst ;

Het Huis van Oranje – Wilhelmina – verkoopt de DSM aan een Frans concern in ruil voor aandelen van dat concern , en de overwaarde in nieuwe aandelen DSM ;

De mijnsluiting van 1965 levert de aandeelhouders o.a. het Huis van Oranje – Juliana – honderden miljoenen in cash als schadeloosstelling door de Staat der Nederlanden op ;

Bij de beursgang van het chemie-concern DSM werden alleen nieuwe aandelen uitgegeven , waardoor het Huis van Oranje B.V. nu in bezit is van rond 50% van het totale pakket en dien ten gevolge het alleen zeggenschap over het concern heeft – een onwenselijke situatie van dubbele petten ;

Door de eeuwen heen is door de “koninklijke familie” geen belasting betaald op inkomen .

De gratis aandelen zijn niet belast als inkomen , er is geen dividend belasting betaald , en er is geen belasting op winst uit aandelenverkoop betaald .

Alle transacties zijn de facto bekostigd door de belastingbetaler , en dat is nog steeds het geval .

De ongelijkheid , en oneerlijkheid in combinatie met het flagrante en onophoudelijke schenden van staats- en burgerbelangen is een schijnbaar eeuwigdurend voorrecht van een ongekozen klein elitair gezelschapje .

Het typische van de bananen-monarchie met een nepotistisch staatsapparaat .

De geheimzinnigheid die het “koningshuis” omgeeft is niet voor niets .

Toch zal de troon kraken in haar voegen.

Wij zijn gewaarschuwd .

De wijze waarop dit “koningshuis” aan het eind komt gaat niet alleen ten koste van die kliek , maar ook van de Nederlandse burgers .

Als er niet tijdig door de mensen wordt ingesprongen op de actualiteiten die we hier voor het voetlicht brengen , is het resultaat nog veel dramatischer .
Dan wordt de bananen-monarchie ingeruild voor een “ RODE “ bananen-republiek….

En zullen zij de lachende partij blijven !

About anonymus vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in de Bilderbergers / NWO, Uncategorized, Wandaden van ROOD annex LINKS, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA. Bookmark the permalink.

Leave a comment