About

Welkom op het blog van Burgelijk ongehoorzaam

Advertisements

5 Responses to About

 1. Hallo daar. Ik las iets over Berry. Dat is dus de reden dat ik niets bijzonders meer zeg op facebook. Ik heb weken bezig geweest een eigen community op te richten. Zoals je ziet, de bijgevoegde link. Deze community bevat een blog, forum en een chatsysteem(bestaande in een flashplayer). De community is nog inactief omdat ik wacht op een russische beveiligingssoftware. Want het is een besloten community voor hen die deze regering zat zijn. Op deze community kan vrij gesproken worden over ideeën en opzet van een opstand, zonder dat de overheid mee kijkt.

  Facebook is te onbetrouwbaar.

  Mvg, sjouke van der naalt

 2. Sjouke niet alleen het feestboek is 1 pretparadijs voor de enige afdeling van de RRRRRROVERheid die graag mee kijkt en luistert , heel internet , en ook telefoons etc. zijn hoogst onbetrouwbaar , vaak kun je het beste nog gebruik maken nadat je mensen kent / denkt te kennen van gesloten forums , of anders gewone briefpost .

 3. sascha313 says:

  De bijdrage van “Geld versus kapitaal” is onwetenschappelijk. Dit discours voldoet niet aan de criteria op een wetenschappelijke commentaar op de politieke economie. Daarom zie:
  Karl Marx: “Omzetting van geld in kapitaal”
  https://www.marxists.org/nederlands/marx-engels/1867/kapitaal/4.htm

 4. Pascal Dolleman says:

  In het artikel “Het bedrog, en waarom jouw rechten NIET aan wetten getoetst mogen worden”, staat veel bullshit. Wetten mogen WEL getoetst worden, alleen is dat nog niet aangepast in de grondwet. Het is wordt dus al wel in de praktijk toegepast vooruitlopend op de grondwetswijziging die dat ook naar de letter van de wet mogelijk gaat maken. Dit wetsvoorstel is aangenomen door zowel 1e als 2e kamer. Daarnaast staan in dit artikel heel veen onjuistheden (of halve waarheden). Dat Wilhelmina is gevlucht en de troon opgaf klopt. Echter is na de oorlog de vrede met Duitsland getekend in 1951, (dit staat niet in het artikel). Daarnaast heeft er in 1946 NIEMAND geprotesteerd dat Wilhelmina weer op de troon plaatsnam. Daarna is er ook een grondwetswijziging geweest (in 1983) waarin de WETTIGE erfgenamen van Willem Frederik van Oranje-Nassau de troonopvolgers zijn. De wettige erfgenamen hoeven dus GEEN bloedverwanten te zijn. Ook staat er vanaf 1983 in de grondwet dat een vrouw OOK op de troon mag zitten. Vanaf 1983 is bepaald dat het oudste kind de troon opvolgt en er geen voorrang meer is voor mannelijke nazaten. Dit artikel bevat dus veel halve waarheden.Ook lees ik in het artikel dat het eigendomsrecht verkeerd wordt geïnterpreteerd. De dief wordt NOOIT eigenaar van de gestolen spullen, alleen houder. Ook als de dief geen afstand doet van zijn houderschap kan het hem/ haar ontnomen worden wanneer alle bewijzen tegen hem/ haar zijn. Het kan lang duren voordat dat het geval is en mogelijk is het gestolen goed niets meer waard (of onverkoopbaar)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s