De meest SLECHTE bewindvoerder , Henk Hilhorst te Laren !

Pas op voor Bewindvoerder Henk .I.N. Hilhorst te Laren !

Mogelijk de slechtste , maar meest zakkenvullende bewindvoerder van Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Nederland Henk Hilhorst uit Laren !

schietschijf3

Mooie praatjes in de dorpspolitiek ; http://www.larensbehoud.nl/internet/webpages/standard.asp?pageId=89

Maar zie eerst het onderstaande filmpje , en huiver !!!

Al voor u zich verder laat verleiden uw financieeele problemen te laten oplossen door deze persoon !!!

https://www.youtube.com/watch?v=dvzs-orDzUs

Pas op dus voor deze ;

About anonymus vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, dieven, schorum, Valse profeten, Vrije mens and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

52 Responses to De meest SLECHTE bewindvoerder , Henk Hilhorst te Laren !

 1. arie says:

  Ik zou graag willen weten wie dit moois heeft gemaakt
  en ik wil mensen vinden die me helpen een rechtzaak tegen henk hilhorst aanspant ik heb er geen verstan van dus zoek ik mede lotgeoten voor hulp om hier een einde aan te maken en hopelijk weet iemand een advocaat die ons wilt help en niet moeilijk doet over een vergoeding

  • Dit was dus foute info , Guido van Dijk heeft hier NIETS mee te maken .

   het artikel is geplaatst na VELE klachten van meerdere mensen , en Guido van Dijk is GEEN webmaster of medewerker van deze site .

   Dus gaarne dit slachtoffer van Henk Hilhorst NIET lastigvallen !

 2. Co says:

  Wij hebben ook heel slechte ervaringen met Hilhorst.
  een grotere oplichter dan dit bureau bestaat er niet.
  Hij doet niets voor je maar plukt je nog kaler als dat je al was.

 3. Co says:

  Deze man moet uit zijn ambt gezet worden om niet nog meer slachtoffers te maken.
  wie weet hoe je deze man kunt en moet aanpakken?
  Hij maakt misbruik van mensen die al zwaar in de problemen zitten.
  in plaats van te helpen trekt hij je nog verder de shit in.
  echt schandalig.
  Groet Co

  • Schuldhulpverlener is GEEN AMBT !!!

   Het is een vrij beroep , iedereen kan en mag zich schuldhulpverlener noemen , net zo goed als dat ik mij “juridisch adviseur” mag noemen .

   Echter ben ik “juridisch adviseur” , dat boezemt velen angst in , echter mag ik helemaal NIETS MEER ,OF MINDER dan jullie !

   Hobbymatig heb ik me verdiept in wetten , en regels ,en hoe ze te omzeilen .

   Ik mag iemand vertegenwoordigen als woordvoerder , echter NIET de taken overnemen van een “ZWARTJURK” ( advocaat ) !

   Advocaten, officieren van justitie, en rechters , joh het is toch allemaal “SHOW” in opdracht van de ILLUMINATI !!!!

  • Sowiso hoe lang het ook geleden is AANGIFTE doen bij de politie , en als ze je weigeren om een aangifte op te nemen , de horzel zijn / haar identificatie , en dienst nummer vragen .

   En op een ander buro een dubbele aangifte doen , ook aangifte tegen de weigerende politieambtenaar dus!

   Want ze zijn VERPLICHT je aangifte op te nemen , en wat Henkie flikt is om te beginnen “oplichting art. 326 wbs” , en nog een zooitje andere strafbare feiten, welke het politieambtenaartje dient te weten .

   Hij / zij is JOUW SERVANT, BEDIENDE , en NIET andersom , jij bent immers de belastingbetaler uit wiens zak het “bedrijf Politie” word betaald !

   • arie says:

    ik dacht dat iedereen het recht had om aangiften te doen tegen iedereen die

    stel ik steel je auto maar ook je auto papieren dan mag je dus geen aangiften doen van een gestolen auto bewijs maar met de auto papieren dat het van jou is en al het andere is geen bewijs dit is een voorbeeld maar zo is het wel gegaan

    en als je in het bestuur zit van larens belang dan sta je natuurlijk boven de wet

    ps ik wil graag weten wie die mooie wanted foto heeft gemaakt want Henkie penkie heeft mij er van beschuldigt stond ook in de aangiften van bedrijging

   • Ik weet wie die mooie coulage gemaakt heeft,ik heb mijn persgeheim , Jij Arie hebt het NIET gedaan.

    Dat is alles wat ik er over kwijt wil, en mag zeggen !

    En jij hebt altijd het burgerrecht om een aangifte te doen, word je dit door de bromsnorren geweigerd.

    Vraag de snor om zijn bedrijfs ( politie)pas, noteer de gegevens , en vertel hem / haar dat je nu opeen ander buro 2 aangiftes gaatdoen .

    1je oorspronkelijke , en de tweede tegen de snor die jouw je burgerrecht tot aangifte ontneemt.

    Iedereen die een strafbaar feit wil aangeven heeft namelijk het “recht tot aangifte”

    Je kunt de een snor, of andere RRRRAMB te naarling ook nogop een slimme manier “kennisdrager van strafbare feiten” maken , en hem / haar de aangifte tegen zijn / haar collega laten doen .

    Maar dat is een hele uitlegpfffffffffffffffffffffffffffff

   • Betsy says:

    Oh my gosh, the sitting next to the window thing is such a brilliant idea! Totally solves my restaurant lighting problems. : ) Great guest post!(And happy moving, Jess! Hope it’s going well! Moving sucks, but I love that every move I do usually ends with (vegan) pizza, and I hope yours will too. AND, as luck would have it, it’s National Vegan Pizza Day! I know yo18u&2#7;re not vegan, but maybe you could raise a slice to toast the cheeseless pies. )

 4. Peet says:

  Is de naam van hmdc bij jullie bekend ook een kantoor waar de rechtbank het maar druk mee heeft

  • HDMC – de voortzetting van HENK HILHORST !!!!!!

   Maar dat MAG NIEMAND weten !!!

   • arie says:

    ik ben opzoek naar mensen die problemen hebben met henk hilhorst uit laren
    ik weet dat hij het heel moeilijk maakt maar ik ga het toch proberen hem achter slot en grendel te krijgen en zou graag iedereen willen oproepen die ook maar alleen het idee hebben dat ze worden belazerd door henk hilhorst om mij te helpen

    henk hilhorst heeft aangiften gedaan tegen mij omdat ie zich bedreigt voelt omdat ik boos word omdat ik belazert word ,ik mag nu voorkomen bij de rechter en me verantwoorden om dat henk hilhorst niet doet wat er in de wet beschreven staat

    deel dit bericht met iedereen die met henk hilhorst nog een appeltje te schillen heeft samen staan we sterk en alleen met voldoende mensen maken we genoeg kans dat hij ooit gaat ophouden met mensen te belazeren stelen oplichten en in de problemen brengen HENK HILHORST MOET GESTOPT WORDEN

   • Pietje Puk says:

    Ik ZOU hier ook GRAAG willen posten – maar IK ben BANG dat mijn CAps LoCk toets af en toe blijft hangen. WEL leuk AL die geheimen ZO!!!

 5. Paul says:

  Hou maar op over die schijnheilige bloedblaar zou bij mij 3 jaar duren werden er 5 en uiteindelijk een maand nadat alles zogezegd geregeld was nog een eindvergoeding innen en later bleek dat ik bij verschillende instantie’s achterstanden had staan die ik zelf heb afgehandeld op het moment en dan nog te geloven dat deze hufter word aangeraden door het uwv helemaal schandalig ik hoef hem niet meer te zien/spreken en al zijn ”assistenten” net zo goed met die grote bekken van ze daar. Ik heb het afgesloten wat hij ingepikt heeft kan ik naar fluiten maar karma krijgt hem nog wel een keer en hoop goed hard!!!!!
  P.S: Er is geen advocaat die hem durft aan te pakken heb er genoeg proberen over te halen zonder succes spijtig dat ik lees dat die nu nog mensen het leven zuur maakt voor jullie heel veel sterkte alvast Gr.

  • arie says:

   zou ik jou text mogen gebruiken in een rechtzaak die ik tegen henk hilhorst heb
   want hij heeft aangiften gedaan tegen mij omdat hij zich bedreigt om dat hij mij belazerd heeft
   ik heb tevens een andere proceduren lopen maar dat is een jaren plan maar ik zoek nog mensen die het niet erg vinden om een schadevergoeding te krijgen en hem uit ze ambt gezet te krijgen want zo iemand mag nooit meer met mensen werken en of geld verdienen over de rug van mensen ken jij zelf nog meer mensen die zich belazerd voelen door HENK HILHORST

   MVG arie

   • Paul says:

    Hoi Arie geen probleem en ik ken alleen samantha dat vrouwtje die op tv is geweest met klachten over hem daar is het mee begonnen verder niet helaas en ben het helemaal met je eens hij zal een keer tegengehouden moeten worden Gr paul.

   • Hai Arie , ik ken Guido , Paulien , en Rene persoonlijk

    Ook alle drie het slachtoffer van die lelijke hondenpenis Hilhorst !

   • maria says:

    Zou ik meschien met jullie in contact kunnen komen wegens de heer henk hikhorst

   • Tuurlijk mag je die gebruiken , wat mij betreft is alles wat op internet staat vrij om te gebruiken hoor

 6. Arie aangifte doen zie ; Klacht niet-opname-aangifte” bij de Hoofdofficier van Justitie
  Het komt voor dat de politie weigert een aangifte op te nemen.
  Vaak zeggen ze dat dat niet kan, of dat het geen zin heeft (en dat beter alleen een melding kan worden gedaan). Uiteindelijk bepaalt een slachtoffer zelf of hij of zij aangifte doet of niet.

  De politie is op grond van artikel 163 lid 6 en artikel 165 lid 1 Sv verplicht de aangifte of klacht in ontvangst te nemen.
  Artikel 163 lid 6 Sv luidt (tav de aangifte):
  “Tot het ontvangen van aangiften bedoeld in de artikelen 160 en 161 zijn de opsporingsambtenaren, en tot ontvangen van de aangiften bedoeld in artikel 162 Sv de daarbij genoemde ambtenaren verplicht.”
  en artikel 165 lid 1 Sv (tav de klacht):
  “Tot het ontvangen der klachte is elke officier van justitioe en elke hulpofficier van justitie bevoegd en verplicht”

  Klacht bij weigering
  Als de politie weigert uw aangifte onttrekking op te nemen, kan hiertegen geklaagd worden. Er kan een klacht worden ingediend bij de politie (het korps), maar daarnaast is het altijd verstandig om (ook) een klacht niet-opname aangifte in te doenen bij de Hoofdofficier van Justitie van het arrondissement waaronder het korps valt. Op de website van het Openbaar Ministerie staan de adresgegevens vermeld.

  Opsporingsonderzoek
  Hoewel de politie verplicht is om de aangifte op te nemen, zijn zij niet onder alle omstandigheden verplicht om in de aangebrachte zaak opsporingsactiviteiten te verrichten. Zij kunnen van (verdere) opsporingsactiviteiten afzien. De politie dient dit dan wel schriftelijk aan de aangever te melden. Tegen deze mededeling kan binnen 3 maanden op grond van artikel 12 Sv een klaagschrift worden ingediend.

  en zie ;

  http://www.uwwet.nl/wetten-en-regelingen/strafrecht/wetboek-van-strafvordering/54-aangiften-en-aanklachten.htm

  • arie says:

   ja weet ik dat ik dat zou kunnen maar ik heb geen vertrouwen meer in nederland de enigste rede dat ik hier nog ben is omdat ik geen geld heb om ergens anders heen te gaan .ik wil niet meer in een land wonen dat zo corrupt is dat de grootste criminelen vrij rond mogen lopen en als je hard roept dat je ergens recht op hebt word je gestraft om dat ze dat liever niet willen zien dus dank je wel voor de moeite maar ik heb nederland al opgeven het komt nooit meer goed met die land

   • snap het , zelfde mening, en hier hetzelfde

   • Pietje Puk says:

    Hey – het is nu mooi weer! Geld is niet nodig, gewoon naar buiten stappen, kompas mee en alsmaar naar het zuiden blijven lopen. Dan wordt alles vanzelf beter! Wellicht de corruptie niet, maar in ieder geval het weer!

 7. Be says:

  Die henk hillhorst is echt een vieze flikker die loopt te profiteren van mensen die hulp. Henk hillhorst vergeet niet karma is een bitch!!!

 8. Joop says:

  4500 euro in een jaar in rook gegaan.
  Hilhorst dank u

  • Ik says:

   Wij als gezin zaten al in de schulden en hij heeft ons er nog 15000 euro aan schulden shit bovenop bezorgd vieze bloedhond

 9. maria says:

  Ik heb hele grote problemen met henk hilhorst kan ik meschien met iemand in contact komen die dit ook heeft ik heb rechtzaak.lopen en al en hij speelt een vies spel

 10. henny en wilma pater says:

  HIJ heeft me man een beroerte bezorgt,en de vitaal pakket heeft hij ook eruit gegooid,
  diie kerel moet gestopt worden,hij is de grote schoft der aller tijden.wie helpt ons om hem te .
  helpt ons a.u.b. hij maakt alle onze geld op.en zo gaat hij maar door.Laat iedereen komen op de rechtbank ,die bij hem erin zitten ,met goede advocaten,en je verliest steeds met de gore leugens van hem HENK HILHORST UIT LAREN OP DE RECHTBANK,WIJ ZIJN GEVLUCHT NAAR ZUIDSPAÑJE VOORDAT HIJ WEER EEN TWEEDE BEROERTE ERBIJ KRIJGT
  DAT IS NIET NORMAAL

  • henny en wilma pater says:

   BESTE MENSEN
   LAAT IEDEREEN WAT GELD IN GROTE POT STOPPEN,DAT AAN ADVOCAAT SPRONG KUNNEN KRIJGEN
   HIJ MAAKT ALLE MENSEN KAPOT
   MIJN MAN IS ZE HELFT VAN ZE GEHEUGEN KWIJT , DOOR DE BEROERTE
   MW PATER BEGINT HENK HILHORST UIT LAREN NU AAN HET KAPOT AAN MAKEN
   IS,DE MENSEN DIE NIET IN DE RECHTZAAK HOREN,ERUIT GOOIEN
   HENK HILHORST MOET UIT FUNCTIE GEZET WORDEN
   DAT HIJ ZE WERK NIET MEER UIT MAG VOEREN
   WELKE RECHTBANK MOGEN JULLIE ZELF BEPALEN.
   DIE NIET VOOR HENK HILHORST IS
   DE MENSEN MOETEN ALLEMAAL VAN HEM WINNEN VAN HEM
   ALLEMAAL BIJ ELKAAR KOPPELEN
   IEDEREEN DIE BIJ HENK HILHORST ZITTEN.

   • Zwartboek ‘Gedupeerden van Oplichting’

    zwartboekDe Stichting Slachtoffers-Eerst! werkt aan het zwartboek “gedupeerden van Oplichting’. Bij voldoende bijdragen bieden we het aan bij de Tweede Kamer.

    Waarom? Om van de politiek gedaan te krijgen dat slachtoffers niet zelf achter hun door de rechter toegekende schadevergoeding aan hoeven.

    We willen dat de overheid de schadevergoeding aan de de slachtoffers voorschiet en het geld zelf int bij de daders.

    Daar heeft zij uitstekende middelen en bevoegdheden voor.
    Meer dan de slachtoffers.

    Bent u opgelicht en wilt u meehelpen?

    Vul dan hieronder uw gegevens in:
    http://slachtoffers-eerst.nl/zwartboek/

 11. Middin says:

  Marianne de Graaf OMG Budgetcoaching
  Van Prooijenstraat 9
  2694 AC, ‘S-Gravenzande
  06-20253379
  marianne.de.graaf@live.nl
  http://www.omgbudgetcoaching

  SLECHTSE BEWINDSVOERDER MENSEN KIJK UIT VAN DEZE VROUW
  ZE KOMT ERG LIEF OVER , MAAR ZE PLUKT JE LETTERLIJK HELEMAAL KAAL
  ZAKKEVULLER , SLECHT TE BEREIKEN ,
  AMATEUR WEBSITE
  MENSEN KIJK UIT !!’ ZE HEEFF EEN SLECHTE NAAM BIJ TALOZE ZORG CENTRA
  Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn heeft ze een slechte naam ..

 12. henny en wilma pater says:

  Sjonnie Arie ;Paul
  neem met ons contact op ,zijn jullie al bezig met Henk Hilhorst

  • henny en wilma pater says:

   wij zijn ook gevlucht naar zuid Spañje
   EN WE KOMEN NIET MEER TERUG IN NEDERLAND
   NU BEGINT HIJ ONS TE BEDREIGEN
   MET ZE BEDREIGEMENT,,MET ZE BEZOPEKOP VAN HEM
   WIE HELPT ONS A.U.B.

   GR HENNY EN WILMA PATER

 13. Sandra Wisman says:

  Ook problemen met henk hilhorst!
  Deze man moet echte gestopt worden met zijn zakken te vullen door mensen optelichten !

 14. Sandra Wisman says:

  Mail mij uw ervaringen met henk hilhorst…Samen sterker!!

 15. Ik de beheerder ben eerst verzocht door hem in het verleden, dit artikel te verwijderen, en later zelfs lichtelijk door hem bedreigd .

  Hij heeft wel de verkeerde voor zich, er is hier best een beetje rechtskennis in huis.

  Gelukkig heb ik zelf niks met de “HELLEHOND annex VRIJMETSELAAR” te maken !

  Jullie moeten allemaal aangifte tegen hem doen inz. art. 326 wvs, en ZELF je beklag doen bij de rechtbank, desnoods in een art. 12 procedure

 16. Kun says:

  Tessa. Heel veel woorden weinig acties hier op de site lezen.

  Als iedereen nou een eens gezamenlijk een advocaat nemen dan kun je de man stoppen met zijn activiteiten.

  Maar de meeste mensen hier klagen en doen niets.

  Je kunt een brief naar de rechtbank sturen (Utrecht) om ontbinding aan te vragen. Je kunt dan overstappen van bewind of zelf je financiële zaken regelen.

  Ik heb het kort geleden ook gedaan.
  Wil je aangifte doen, dan moet je alles (emails , brieven, tel gesprekken) goed gedocumenteerd hebben

 17. Kun ik zelf heb gelukkig nooit met die aarslog te maken gehad, als dat zo geweest zou zijn, moest hij echt 24 / 7 om zich heen kijken hoor.

  Ik ben normaal helemaal niet gewel dadig, maar met zo,n misneuksel zou ikecht tot het uiterste van mijn kunnen gaan.

  Het lijkt wel of de meesten bang zijn voor hem, en zijn kornuiten.

  Ik ken 2 mensen die wel zijn slachtoffer zijn, en inmiddels van hem af zijn,

  Ik zelf heb hen aangeraden gezamelijk stappen tegen de aarslog te ondernemen, elkaar te steunen etc. ,

  maar of ze nou helemaal murw gemaakt zijn door die klootzak ????? ,

  Idd er gebeurt volgens mij helemaal niks, en het varken gaat nog steeds maar door met zakken vullen !

  Dat ventje hoort in de bajes thuis , een jaartje of 6 op beschimmeld oud brood.

  Mensen sla de handen in 1, en ga er voor, al is het niet alleen voor jullie

  Deze vrijmetselaar, c.q. aarslog dient gestopt te worden, ook voor toekomstige slachtoffers

 18. Zwartboek ‘Gedupeerden van Oplichting’

  zwartboekDe Stichting Slachtoffers-Eerst! werkt aan het zwartboek “gedupeerden van Oplichting’. Bij voldoende bijdragen bieden we het aan bij de Tweede Kamer.

  Waarom? Om van de politiek gedaan te krijgen dat slachtoffers niet zelf achter hun door de rechter toegekende schadevergoeding aan hoeven.

  We willen dat de overheid de schadevergoeding aan de de slachtoffers voorschiet en het geld zelf int bij de daders.

  Daar heeft zij uitstekende middelen en bevoegdheden voor.
  Meer dan de slachtoffers.

  Bent u opgelicht en wilt u meehelpen?

  Vul dan hieronder uw gegevens in:
  http://slachtoffers-eerst.nl/zwartboek/

 19. https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://articlesbaseblog.wordpress.com/2018/04/17/dowiedz-sie-jak-poderwac-dziewczyne/ We were 3000 miles
  from your home when my heart lost the battle as well as over 50% than it died and scarred over, put simply
  could not pump ever again. I suspect how the clue for this thinking lay behind the tattoo right across his forehead which simply read: “Mind the Gap”.
  Your other legitimate source on your NY Giants tickets could be the many licensed
  New York ticket brokers, who walk out of how you can arrange your tickets for you.

  https://articlesbaseblog.wordpress.com/2018/04/17/dowiedz-sie-jak-poderwac-dziewczyne/

 20. C.A Manela says:

  Radar deze meneer is mijn bewindsvoerder al twee jaar.Hij is tot nu toe meeste menselijke bewindsvoeder die in ooit heb gehad. Ik ben bijna door mijn schulden heen.Misschien had ik toen de namen van de oplichters die mij ten gronde Hadden gemaakt moeten vermelden.Deze boef Henk van Hilhorst is als een vader voor mij al ben ik ouder dan hem.

 21. Hier ook een grote vechter tegen de corrupte bewindvoerders Claude Vermeulen ! https://www.facebook.com/claude.vermeulen/videos/1745829712183012/

 22. Ksn says:

  Manuela,

  Ben je dronken of schizofreen?
  Hilhorst heeft maar een belang en dat is zijn portemonnee.

  Hbcm en partners is echt de slechtste bewindvoerder van Nederland.

 23. HBCM / Hilhorst zitten, of laten mollen Ksn, word wel vaker geflikt met artikelen, om verwarring te zaaien doen ze dat.
  Ook in het artikel over Marcel Vriesema zit een MOL.
  Vraag je vervolgens om bewijzen dan hoor je vaak niks meer van ze
  Middels IP adres check zijn er in het verleden al een paar door de mand gevallen, nog niet bij dit artikel overigens
  Maar laat ze lekker MOLLEN, en TROLLEN
  En de vermeende Manuela kom met bewijzen dan

 24. Hijn says:

  Als de politie geen aangifte wil behandelen,is er altijd nog de belastingdienst/FIOT.

  • De politie MOET je aangifte aannemen, dat zijn ze wettelijk verplicht man, weigert er een Horzel, vraag zijn legtimatie, en dienstnummer, en doe op een ander buro 2 aangifte,s 1 tegen die hellehond waar je al aangifte tegen wilde doen, en de tweede tegen die weiger smeris inz plichtverzuim, machts misbruik van een ambtenaar !

 25. Wat mij opvalt is dat hebk hilhorst naast een andere beruchte bewindvoerder woont
  Toeval bestaat niet toch?

 26. Welke,en wat is zijn adres?
  Er zijn best mensen benieuwd naar zijn prive adres namelijk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s