Nederland heeft de oorlog verklaard aan “buurlandje” Wonderland !

Onlangs 14 November 2015 heeft fietsende lul fietsende l..l Mark Rutte , die toch al niet anders doet als een hele natie de afgrond in storten , op TV de IS de oorlog verklaard .

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Rutte-We-zijn-in-oorlog-met-IS-en-niet-met-de-islam-2718284W/

Mijns inziens was dit niets anders dan verkapt weergeven dat hij de “huurlingen” van de totaal illegale staat der Nederlanden” nog meer macht wou geven om u , en mij gelegaliseerd te kunnen onderdrukken !

Want formeel is dus Nederland nu in staat van oorlog met IS , dat geeft leger , politie etc. veel meer bevoegdheden !

U wist dat denk ik niet eens !

https://nl.wikipedia.org/wiki/Oorlogswet_voor_Nederland

Wij worden door de z.g. wereldelite ( d.m.v. false flag operaties ) bang gemaakt voor va alles .

9/11 waszo,n false flag operatie om de haat tegen de moslims op aarde flink op te krikken , echter was het niks anders als “een aanleiding zoeken” om de olie en wapenindustrie een impuls te geven , de bankensector een enorme kick te geven !

Want denk zelf na , wie varen er wel bij de oorlogen , en gewapende conflicten ?

Het antwoord “NIEMAND” is totaal fout !

Want de z.g. elite die belangen heeft in de olie en wapenindustrie , de grote banken ( en uiteindelijk komen we dan weer terecht bij o.a. ROTSCHILD !!! ) hebben er wel degelijk belang bij !

Hedenmorgen heeft Nederland een onterechte oorlogsdaad begaan , bij de duitse , wonderlandse grens , t.h.v. de gemeente Coevorden .

Zij is daar met een behoorlijk grote overmacht aan politie het onlangs uitgeroepen soevereine buurstaatje “Wonderland” binnen gevallen , heeft er eigendommen gestolen , en een bewoner van het onlangs uitgeroepen soevereine buurstaatje “Wonderland” ontvoerd !

Klik op deze link om naar het bronartikel over de aggresieve oorlogsdaad van BV NEDERLAND te gaan , oorlogsdaad in buurland Wonderland !

Om u zelf nog meer bewust te maken , hoe , en wat , bezoek deze pagina eens ; http://www.mensenrechten.org/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof/

Download een helemaal gratis het E book van Larken Rose , en lees het eens .

Uw oogkleppen zullen ongetwijfeld spontaan van uw hoofd vallen , na het lezen !

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in banken, bijgeloof, commercieele maffia, de Bilderbergers / NWO, dieven, EU NAZI's & consorten, geloven, politiemisshandelingen, schorum, Valse profeten, Vrije mens, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nederland heeft de oorlog verklaard aan “buurlandje” Wonderland !

  1. Prul says:

    Zijn ze nou helemaal gek geworden?! Eerst willen Duitsland en Nederland er niets van weten maar na vele weken zijn ze spontaan van gedachte verandert?! Niet alleen is het zwak om met 20 bewapende mannen op die manier te komen, ze kondigde zo’n ontruiming al 2x eerder aan zonder te komen. Wij mensen hebben in feite net als dieren gewoon het recht te wonen waar die wilt, iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, land kopen en verkopen is eigenlijk onethisch. Zolang we ons netjes aan de universele wetten houden mag er niemand aan je komen. Landelijke wetten zijn illegaal, heeft iemand die zich verheven boven anderen voelt voor eigen gewin bedacht en op papier gezet. Dit soort figuren hebben de hele wereld naar hun hand gezet door de boel juist zelf te belazeren, dat begon al na de slag van Waterloo, met het manipuleren van de beurs. Banken, grote concerns werden van dat gestolen geld opgekocht die het schone water, lucht wat we gratis van moeder aarde kregen vervuilen zodat we flink moeten betalen voor het “gezuiverde” spul, zij hebben de politiek daarmee in handen (mss zelfs zelf in het leven geroepen, denk maar niet dat we ooit iets te kiezen hadden, stemmen en het tellen daarvan is ook bedrog). De media hebben ze opgekocht. Speculeren op de beurs doet men meestal aan de hand van artikelen in de krant, zij hebben dus altijd voorkennis waar ze ook misbruik van maken en mee handelen op de beurs, wat voor ons hartstikke illegaal zou zijn. Deze criminelen denken te kunnen bepalen waar ons belastinggeld op gebombardeerd wordt wederom voor eigen gewin, olie, palmolie, gas, goud, alles wat waarde heeft maken ze moeder aarde en dus ook ons voor kapot en wij werken ons maar wat graag uit de naad om van hun allerlei nutteloze afleidingen af te nemen voor een hoop geld om ons naar de verdommenis te laten helpen. Geld op zich is ook al bedrog en door hun bedacht en gedrukt wanneer het ze zo uit komt. Goud en zilver zijn wat waard, maar geld niets. Of denken we echt dat als de hel losbreekt overal dat we nog iets aan geld gaan hebben? De enige manier dat we die criminelen niet over ons laten heersen is zo min mogelijk belasting betalen en alleen bij kleine zelfstandige bedrijfjes afnemen of zelf verbouwen en meer ruilen en handelen met goud, zilver en andere valuta.

  2. Helemaal mijn mening Prul , ook helemaal NIETS meer nieuw kopen etc. etc. , zoveel mogelijk zand strooien in de geolide raderen van de illuminati machine , doe ik ook waar ik maar half kan .

    Als we het massaal gaan doen moet de illu machine non stop met een rotknal tot stilstand kmen !

  3. Ronny van spaandonk says:

    Het word tijd dat de enigste man waar de elite bang voor zijn zijn stem laat horen Tot nu toe zijn ze er in geslaagd zijn zijn stem en geboorterecht tegen te houden. Maar de tijd is weldra daar dat zijn stem gehoord gaat worden en dat de mensen van domme schapen tot invididuen transformeren en hun geboorterecht dat door god aan hun geschonken is te laten gelden!! De elite moeten nu maar te horen krijgen wie de werkelijke macht op aarde heeft verkregen door de eeuwige schepper die de vader van allen is. Als je nou in god gelooft of niet voor deze persoon is de elite bang en terecht ook!! Laten we met ze allen een gebed tot onze vader wenden dat hij deze persoon gauw naar ons stuurt om ons te bevrijden van deze macht en geldbeluste wolven vermomd als herders!! De voorspelling van de toekomst geschreven in het verleden word waarheid. Wat de elite ook doet om dit niet te laten gebeuren het is vruchtloos!! Het recht om te leven naar je eigen geweten zal bekrachtigd worden van hij die komen zal!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s