De Europese Unie komt uw pensioen afpakken!

De waarheden zijn kei en kei hard , mensen ontwaakt , en verdedig uw rechten , en bezittingen !!!!

NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE

Europa 8-3

De Europese Unie komt uw pensioen afpakken!

Nederland heeft een van de beste pensioenstelsels van Europa. Maar dat vinden ze bij de EU natuurlijk niet leuk. Nu wil de Europese Unie (VVD, PvdA en D66) dat Nederland dat spaarpotje gaat inleveren. Dit betekent langer doorwerken, meer betalen, en straks een flinke vermindering van je pensioen. Alles wat we hebben opgebouwd wordt dus afgeroomd en onder de andere lidstaten verdeeld.

Wie nu nog begrijpt hoe slecht de Europese Unie is heeft een flinke rad voor de ogen. Europa: “Eén voor allen, allen voor één!”

De EU is voornemens de pensioenen te nivelleren over de gehele EU. Klinkt goed? Niet als je je realiseert dat Nederland verhoudingsgewijs een goed pensioensysteem heeft,  nivelleren betekent dus inleveren. Nivelleren betekent minder voor u, meer naar het reeds failliete Zuid Europa.

Onderdelen van het pensioen-plan zijn het her-reguleren (strengere reserve eisen) van de pensioenfondsen, verplicht langer…

View original post 91 more words

Advertisements

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.