De LEUGEN dat Nederland in mei 1940 NIETS wist van een naderende Duitse inval !

De leugen dat Nederland in mei 1040 helemaal NIETS wist van een naderende DUITSE inval .

Het is 1 hele grote leugen die ons en onze voorouder voorgepiegeld hebben gekregen dat men hier niet wist dat de duitsers zouden binnenvallen .

Op 10 januari 1940 stort er in het gebied Maasmechelen / Vucht in Belgie een door het slechte weer verdwaalde Duitse Messerschmidt neer .

messerschmidt vucht 1

Met aan boord 2 Duitse legerofficieren , en een hele tas met documenten , inz. een Duits aanvalsplan voor Nederland , Belgie , Luxemburg , en Frankrijk .

messerschmidt vucht

De plannen waren zo belangrijk dat de Belgiesche opperbevelhebber een koerier zond naar de Nederlandse opperbevelhebber , en de toenmalige koningin Wilhelmina !

Dit boek “de eerste Duitse adelaar viel te vucht”  is jaren terug geschreven door oog getuige Flor van Loffeld , en in een zeer beperkte oplage uitgebracht .

van loffeld

Jaren heb ik naar een exemplaar gezocht , en middels een bevriende Belgiesche relatie die het ook zocht , en uiteindelijk heeft kunnen huren in een Belgiesche bibliotheek , heb ik een goede fotokopie in handen gekregen .

Ik heb een paar jaar terug deze gedigitaliseerd en er een e book van gemaakt .

Ik stel dit e book voor een ieder die het hebben wil ter beschikking door op de onderstaande link te klikken .

Binnenkort maak ik een nieuw artikel aan waarin het belang van dit e book zijn nut zal bewijzen , want Wilhelmina wist het dus , vluchte niet , want zij had alle kostbaarheden al voor 13 mei over gebracht naar London UK

klik op de link hieronder voor een download van dit zeldzame e book

De eerste Duitse adelaar viel te Vucht beveiligde versie (1)

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, dieven, EU NAZI's & consorten, geloven, schorum, Valse profeten, Vrije mens, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to De LEUGEN dat Nederland in mei 1940 NIETS wist van een naderende Duitse inval !

 1. Gerrit Tienkamp says:

  Reblogged this on Gerrit Tienkamp.

 2. Frank says:

  Jawel hoor, iedereen wist dat er een aanval op Nederland zou komen! Dat was al in november 1939 bekend. Dat vliegtuig was slechts één van de grote aantallen signalen die wezen op een aanval. Maar wanneer? DAT was de vraag. De info uit dat vliegtuig kan geen betrekking hebben gehad op de aanval van 10 mei! En waarom niet? Omdat Hitler op dat moment de aanval gepland had op 17 januari, terwijl het betreffende vliegtuig op 10 januari een noodlanding maakte (dus niet neerstortte). Fall Gelb is daarna nog véle malen uitgesteld. M.a.w.: op 10 januari was de datum van 10 mei nog niet eens bekend. Een spion (majoor Oster) had zelf trouwens ook al vele malen de datum van de aanval aan de geallieerden gemeld. Maar omdat de aanval telkens werd uitgesteld begon men te twijfelen aan de juistheid van de datum.

  Overigens is die twijfel wel te rechtvaardigen. Met dit soort trucs werd vaker getracht om de vijand op het verkeerde been te zetten. Zo lieten de geallieerden in 1944 een drenkeling met “info over D-day” aanspoelen op het strand in Spanje. Zo moesten de Duitsers geloven dat Calais het doelwit was en niet Normandië.

  P.S. eerst jezelf goed documenteren voordat je iets schrijft….

  • Frank er word gewerkt aan een heel nieuw artikel inz. de vlucht ( nou ja hoe je het noemen wil ) van Wilhelmina , vervolgens het min of meer afstand doen ( vanwege regeren van af vreemde bodem etc ) terugkeer onwettig kabinet etc.

   U bent hierbij uitgenodigd om mee te helpen , dit artikel zo goed mogelijk in elkaar te flansen .

   Trouwens dit aanbod geld voor iedereen met veel know how hier over .

   Interesse ?

   mail maar even ; burgelijkongehoorzaam@gmail.com

 3. sascha313 says:

  Dank u, Sjonnie, voor de interessante verslag. Hitler fascisme was agressief vanaf het begin. De nazi-propaganda was gericht op de oorlog. De onwettige bezetting van Oostenrijk en Tsjecho-Slowakije waren de prelude en de verraderlijke aanval op de Sovjet-Unie op 22 juni 1941 het begin van een oorlog die vernietigde all over Europa. De verdediging en op hetzelfde moment begon de guerrilla-oorlog in de Sovjet-Unie.

  Belgische Partisanen gegen Hitler:
  http://sascha313.blog.de/2013/02/26/belgische-partisanen-hitler-15571412/
  Eines der Hauptelemente der „Blitzkriegstrategie“ ist der von langer Hand vorbereitete und mit größtmöglicher technischer Ausstattung geführte „überraschende Uberfall“. Nur der Aggressor bedient sich der „Blitzkriegstrategie“. Sie ist eine charakteristische Frucht und Methode der imperialistischen Aggressionspolitik, sie entspringt imperialistischer Gangstermoral; auf den Uberfall bereitet sich stets nur der Räuber vor. (Weißbuch über die amerikanisch-englische Interventionspolitik in Westdeutschland und das Wiedererstehen des deutschen Imperialismus. Überreicht vom Nationalrat der Nationalen Front des demokratischen Deutschland, 1951)

 4. Edwin Lauxen says:

  In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw en in de jaren 10 van deze eeuw zijn ouderen ge-interviewt die in de jaren 1939 -1940 onder de wapenen moesten bij het Nederlandse krijgsmacht.
  In deze film die in samenwerking met de Sociale Databank Nederland is ontstaan wordt een oudere veteraan geinterviewt.

  Alle verhalen van al die veteranen zijn hetzelfde: Let op:
  In April 1940 werden bij de Nederlandse Krijgsmacht de Nederlandse officieren vervangen door Duitse officieren.
  En kregen de soldaten nieuwe wapens met niet passende munitie.
  De gloednieuwe kanonnen die langs de Maas en Grebbenberg stonden konden zo niet een afweer vormen.

  Dit stond in verbintenis met een brief, die nog voor de tweede wereld oorlog, door ZKH Prins Bernhard van Libbenbiesterfeld geschreven gestuurd werd, namens het koningshuis, naar Adolf Hitler.
  Om stadhouder van Nederland te worden.
  Maar dan moest Nederland wel met zo weinig mogelijk schade in handen van de Duitsers vallen. https://www.youtube.com/watch?v=dqtzS18iVGs

  • Geuz says:

   Bedankt voor de schakel naar die Youtube video, interessant.

   Wel raar dat u lieden dit dan verbindt aan Prins Bernhard.
   Want ik zou dit toch eerder linken aan de Staten Generaal, die vol zit met landverraders.

   De Staten Generaal besluit, vanuit orders van de infiltraties daar, door zowel direct landverraad door agenten, als landverraad middels foutieve gegevens (propaganda) middels het onderwijs en media, als omkoperij en chantage van politici.

   Historisch is dit gemakkelijk zichtbaar onder het Kabinet Thorbecke, waar Koning Willem 3 de zijde koos van het volk, terwijl Thorbecke de zijde van de vijanden van dit volk koos in 1853.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Aprilbeweging
   Daarna werden, naar mijn interpretatie van de gedocumenteerde gebeurtenissen, Koning Willem 3 en zijn 2 zonen vermoord. Regentes Emma volgden hen op. Daarna kregen we die in militair opzicht enigszins waardeloze koninginnen, waarvan er een zo lelijk was, dat ze met Prins Bernhard touwde. Prins Bernhard heeft haar op vele manieren bedrogen, heeft dit volk op vele manieren bedrogen, maar zowel het Huis van Oranje als het volk zijn slachtoffer van het corrupte gebeuren in de Staten Generaal.

   Anders gezegd:
   De corruptie van het volk.
   Want als er Duitse officieren op het Nederlandse leger worden geplaatst vlak voor een Duitse inval, met kogels die niet passen, dan zijn de mannen in de Staten Generaal de eerste verdachten. Niet een vrouw, een Koningin, die niet eens een pistool kan monteren en demonteren, niet eens begrijpt dat kogels een hun instrument tot bediening voor elkaar ontworpen zijn door mannen, voor mannen.

   Deze agitatie tussen volk en Huis van Oranje wordt opzettelijk geproduceerd. De landverraders in de Staten Generaal hebben veel baat bij die agitatie, onze Koning is een landgenoot! Niet dat men die klakkeloos kan vertrouwen, maar als Prins Bernhard wordt verdacht in plaats van de vele evidente landverraders in de Staten Generaal, dan dan is eerlijkheid niet een onderdeel van dergelijke publicaties, waarbij men medeplichtigheid aan landverraad kan vermoeden. Hetzij uit onwetendheid, hetzij uit kwaadwillendheid, deze zaken worden te weinig besproken..

 5. jaco says:

  en maar volhouden vaderlands getrouw,ons koningshuis sorry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s