Hoe het echt zit met het koningklijk huis !

‘Koninklijke familie heet helemaal geen Van Oranje’

 

Hoewel de vrije Koningsdag door veel mensen gewaardeerd wordt, vooral als hij op maandag valt en de zon schijnt zoals dit jaar, is de geschiedenis van de ‘koninklijke’ familie doordrenkt met vreemde zaken.

Voor het eerste discutabele feit hoeven we niet ver te zoeken: de achternaam. Heten die mensen echt “Van Oranje”? Allround wetenschapper Johan Oldenkamp zet de feiten op een rijtje.

“Heb jij je wel eens verdiept in de echte geschiedenis van de parasietenfamilie die meent de bewoners van de lage landen te mogen uitzuigen? Ik heb hier al wel vaker over geschreven (link), maar na het zien van al die vlaggen en oranjegeklede mensen kan ik niet anders dan dit nog maar weer een keer te delen via deze nieuwsbrief. Begrijp me goed, ik heb het hier niet zozeer over die uitzuigende parasietenfamilie maar vooral over de bevolking die het toestaat door deze parasietenfamilie uitgezogen te worden. Speciaal voor hen volgt hier een kort genealogisch overzicht:

Deze parasietenfamilie beweert van Oranje te zijn, maar dat is niet het geval. De Duitse familie genaamd ‘Nassau-Oranien’ hield op te bestaan na de dood van Wilhelm III von Oranien in 1702. Hij speelde naast Stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelre en Overijssel (dus vijf provinciën) ook de Koning van Engeland, Schotland en Ierland.

 

Lees verder op :

http://brekendnieuws.nl/30-04-15-koninklijke-familie-heet-geen-Van-Oranje.html#.VWjaesx77o0.facebook

Kortom, wat er nu nog over is van deze parasietenfamilie is absoluut niet ‘Van Oranje’, en zelfs niet eens ‘Van Nassau’. Ze zijn namelijk Von Amsberg. Hopelijk dringt dit besef mede door deze nieuwsbrief tot steeds meer mensen door.”

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.