MH17: Toch een SU-25 betrokken?

 

 

Ik ontving gisteren een boeiende email van iemand in Tblisi, die vertelde dat tijdens de NAVO oefening Breeze 2014, het Georgische leger (en luchtmacht betrokken) was. Ook al was Breeze voornamelijk een maritieme NAVO oefening, er was ook luchtmacht van Bulgarije, Roemenië, Turkije, Griekenland, Italië en Engeland bij betrokken. Het werd gehost door Oekraïne, in samenwerking met Georgische partners, welke ook een aantal vliegtuigen ter beschikking stelden.

Herinneren we ons allemaal nog de radarbeelden die de Russen al vrij snel verstrekten. Daarop was duidelijk het radarsignatuur van een Sukhoi 25 zichtbaar, die zich in de nabijheid van MH17 bevond. Verschillende “experts” waaronder Peter Haisenko beweerden ook, dat de cockpitsectie van MH17 kogelgaten van een 30mm kanon bevatte en MH17 door kanonvuur zou zijn neergeschoten. Daarnaast kan schade van een R-60 of R-73 ook dergelijke gaten veroorzaken. Iedere air-to-air missile met een proximity fuse kan een “large number of high energy objects” veroorzaken.

lees verder ;

http://fubar.mobi/2015/02/22/mh17-toch-een-su-25-betrokken/

 

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, EU NAZI's & consorten, schorum, Valse profeten, Vrije mens. Bookmark the permalink.