Duidelijker kan het bilderberger plan je niet uitgelegd worden

Recente onderzoeken naar de ware toedracht van 9/11 doen velen vermoeden dat er meer aan de hand is in de wereld dan wij door de politiek en de media krijgen voorgeschoteld.

 

Steeds vaker worden we geconfronteerd met berichtgeving die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt van de “war on terror”.

Voor onze ‘veiligheid’ worden er vergaande technieken ontwikkeld waarmee ons hele doen en laten precies kan worden nagegaan. ‘

Big Brother is watching you’ via camera’s, internet, telefoon, bank, et cetera.

Wordt een totale controle en bewustzijns- manipulatie uiteindelijk mogelijk door de implantatie van de onderhuidse microchip?

In plaats van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, verbonden met de ascensie van onze planeet rond 2012, pogen tegenkrachten een nieuwe wereldorde te vestigen waarin de mens tot slaaf geworden is.

slaaf

Deze DVDin 8 delen  is een vraaggesprek met Marcel Messing waarin hij zaken verduidelijkt die hij beschrijft in zijn gelijknamige boek.

Zeer interessante documentaire ,de stukjes zijn te downloaden via ; http://www.downloadvanyoutube.nl/

Als je na het kijken nou nog niet wakker bent geworden , slaap dan heerlijk verder .

1 )

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in banken, bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, dieven, EU NAZI's & consorten, geloven, kerken, schorum, Valse profeten, Vrije mens, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s