10 tekenen dat de elite wereldwijd de Controle Verliest

bron ; http://worldunity.me/10-tekenen-die-aantonen-dat-elite-wereldwijd-de-controle-verliest/#comments

1. Officiële leugens zijn niet langer effectief: De leugens die ze vertellen werken gewoon niet meer.Er was een tijd dat officiële leugens, vooral over oorlog en vrede, werden geloofd.Want tenslotte, hoe slecht zou het zijn om over zulke dingen te liegen?Over het algemeen willen mensen geloven dat ze de waarheid wordt verteld wanneer leven en dood in het geding is.De jongen die wolf huilde heeft een keer te vaak gehuild. Zelfs als ze de waarheid vertellen op dit punt, zouden maar heel weinig mensen hen nog geloven.

2. Geen vertrouwen in de politiek:

Amerikaanse politici hebben maar een schamel mandaat.

Het vertrouwen in de overheid wereldwijd ligt op historisch dieptepunt. Mainstream peilingen geven aan dat slechts 10% van het publiek vertrouwen heeft in het Congres in de VS.

Met andere woorden, 90% gelooft niet in hen die zogenaamd bevoegd zijn om te regeren.

Bekijk deze Stadhuis uitwisseling hieronder waar een man de Amerikaanse senator John McCain dreigt met arrestatie wegens verraad in zijn gezicht.

Dit zou slechts een of twee jaar geleden ondenkbaar zijn geweest:

https://www.youtube.com/watch?v=H8SycdU3QDk

 

 

Advertisements

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, dieven, EU NAZI's & consorten, geloven, kerken, schorum, Uncategorized, Valse profeten, Vrije mens, zeer goed nieuws voor de burger, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA. Bookmark the permalink.
%d bloggers like this: