” Klokkenluider” MICHA KAT OP STRAAT GEZET NA HUISVREDESBREUK !

bron ; http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.de/2014/10/micha-kat-op-straat-gezet-na.html

Zojuist kregen wij op het JDTVHQ het bericht binnen dat Micha Kat gisteren met fiets en al “op straat geflikkerd is” nadat hij in Beieren een vrouw in haar woning bleef lastigvallen, intimideren en bedreigen met politie en juridische procedures.

Volgens degene die hem uit huis gezet heeft was deze naar eigen zeggen “vreselijk uit zijn bek ruftende huisvredebreukeling” daarbij ook nog eens zeer “onbeschoft en behoorlijk irritant”.

Uiteraard luid Micha hier over NIET de klok !!!

Maar dit is voor ons , en  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.de juist wel de reden om de noodklok te luiden.

Niet omdat Kat in nood zit, maar omdat hij iedereen waar hij in aanraking mee komt blijkbaar in de ellende terecht komt.
Volgens de melder misbruikt Kat alles en iedereen.
Het liefst lieve vrouwen die hij mentaal verkracht en vervolgens berooid en met boetes en aangiftes op de deurmat achter laat.
Om ze daarna lastig te blijven vallen met financiële kwesties en juridische dreigementen.
We zagen soortgelijk gedrag al eerder nadat hij een meisje had gevraagd om een graffiti te plaatsen en haar vervolgens zelf aangaf bij de politie.
Uiteraard weigerde hij de boete die hier uit voort kwam te betalen, ondanks het feit dat hij dit vooraf wel toegezegd zou hebben.
In de tekst die ons werd toegestuurd staat o.a. het volgende te lezen:

 

Ik!

“Toen ik zag dat dit kale onderkruipseltje alle fatsoensnormen en algemeen geldende regels bleef overschrijden en geen gehoor gaf aan de uitdrukkelijke wens van de bewoonster om het pand en het grondstuk te verlaten, greep ik in.

Ook nu weigerde dit arrogant zichzelf profeet noemende stuk snot weg te gaan. 

Op mijn vraag zich te identificeren keek hij nogal uit het veld geslagen en toen ik hem voorstelde, desnoods met gebruik van judo, hem onder burgerarrest te stellen, werden zijn glibberige schuifelstapjes onder dwang van mijn cørpulus frøntalis, steeds groter. 

Toen tot zijn breintje, waarvan de frontale cortex niet lijkt te functioneren, doordrong dat die Polizei onderweg was, koos die met zijn veelste grote fiets en lekke banden het Beierse katzepad. 

Dit meneertje blijft de inmiddels weer enigszins tot rust gekomen vrouw middels verschillende telefoons, sms-en en emails, op bijzonder kinderachtige wijze lastigvallen.”

( die we misschien hier zelfs zullen publiceren )


Bij JDTV zijn we natuurlijk zeer teleurgesteld dit soort berichten te moeten ontvangen.

Ergens vinden we het toch ook wel weer jammer, dat we dit niet op beeld hebben kunnen vastleggen,  JDTV heeft Dhr.Kat tenslotte lange tijd gevolgd en in beeld gebracht.

Helaas heeft Kat dit bewust onmogelijk gemaakt en er, tot onze grote verbazing, sindsdien alles aan gedaan om JDTV zwart te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=BrXZpSVUY3k

Het complete bericht dat op de besloten Facebook groep Nep Oranjes werd geplaatst, is hieronder terug te lezen.

We vragen ons af of hij de laatste tijd expres zo gek doet, om straks in de rechtbank te kunnen claimen dat hij niet goed bij zijn hoofd is.

Uit zijn recente acties blijkt namelijk dat hij van tevoren wel degelijk zeer goed heeft nagedacht over de gevolgen en deze welbewust uitvoert.

Waarom hij zich zo laf gedraagt en weg probeert te vluchten voor gevechten die hij zelf is aangegaan zullen we  op  JDTVHQ waarschijnlijjk wel nooit begrijpen.

Een ding is zeker, vrienden maakt hij er zeker niet mee!

Advertisements

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in bijgeloof, dieven, schorum, Valse profeten and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to ” Klokkenluider” MICHA KAT OP STRAAT GEZET NA HUISVREDESBREUK !

  1. Ik had al eerder bedenkingen en volgde hem al tijden niet meer. En dan blijkt alweer(!) dat ik gelijk heb…

  2. Theresa says:

    This was so helpful and easy! Do you have any artclies on rehab?

  3. George,I am a bit lost with your comments again. We publish pay bands for officers in our Statement of Accounts. We also publish all councillors’ allowances. Do you want to wade through the budget report linked above if you want some transparency? One thing that the Mayor has done, which I really like, is to publish details of all transactions over £1,000, see . Is that what you are talking about?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s