Ook ontevreden over het machtsmisbruik van de ” firma Staat der Nederlanden ” ?

Welke zin heeft het om aangifte te doen van fraude en machtsmisbruik door de overheid?

Geen, maar alleen wanneer het massaal gebeurt.

En de media de censuur van zich afwerpen , en er aandacht aan geven.

Want…..:

De AOW-korting komt er stiekem aan!

Zo komen we sterker uit de crisis die voorbij is.

De meesten stemmen SP, PVV, Groen Links ,VVD , PvdA , of welke politieke ” maffiaclub”  dan ook , en gaan dan verder rustig slapen !

Ze geloven , en blijven geloven dat de politieke maffiaclub” , waarop zij valselijk gelokt op ” gestemd” hebben het wel zo goed mogelijk voor hen zal opknappen .

Grappig dat niemand ooit zelf er over nadenkt , dat politieke partijen , en politici gewoon “criminele maffiaclans”  zijn , verenigd in een ” overkoepelende maffia organisatie ” , ” de politiek”

En dat leden van die politieke partijen ( om het even welke partij dan ook ) alias politieke maffiaclubjes” , gewoon ( misschien onwetend ) leden zijn van een criminele organisatie .

Hoe kom ik tot die conclusie ?

Nederland , en vele landen om ons heen worden geregeerd door politieke partijen niet waar ?

Alle vertegenwoordigers van die politieke partijen , hebben het prima naar hun zin met de zeer goede beloning en arbeidsvoorwaarden van minister schappen , staatssecretarissen etc. etc. , en machtspositie,s

Ondanks het feit dat hen al talloze malen door div. burgers  is gewezen op de valsheid oneerlijkheid etc. van het huidige bestuurs / regerings systeem is er niet 1 politici die van het huidige systeem af wil .

Reden ;

Het mooie baantje voor hen , de macht om anderen ” legaal” te kunnen onderdrukken , en uitbuiten .

Grappig dat niemand het aandurft om vragen  aan die “overkoepelende maffia organisatie” te stellen over de grootste boekhoudfraude ooit.

Stel je eens voor dat de tankstations aan de grens , en truckers met vrachtwagen onderstaand bord zouden ophangen?

Banken

Misschien komen er VRAGEN over of het waar is!

Of hoe het geld terug te krijgen en daarmee de accijns terug te draaien !!

Het begint met het stellen van vragen aan de politici en aan de ministeries van Financiën en Sociale Zaken. En anders niet……!!

Wat een aardig volk zijn die Nederlanders toch !

Het laat zich zonder morren bestelen door de ” zichzelf legaliserende & in standhoudende minderheid van de HAAGSE MAFFIA”  !

Die zelfde ” zichzelf legaliserende & in standhoudende minderheid van de HAAGSE MAFFIA” beslist dat  u en ik ” ons GELD en goederen”  vrijwillig aan ” hun” voeten moeten  leggen , en ” we ” doen het massaal !

Want anders !!!!! 

Sturen deze ” zichzelf legaliserende & in standhoudende minderheid van de HAAGSE MAFFIA” hun legioen ingehuurde knechten , als zijnde ; belasting inspecteurs , politie , deurwaarders etc. op u af .

Het klootjesvolk laat zich zonder morren bestelen van 50,9 miljard euro die bedoeld was om de grijze golf te financieren van de ouderen met AOW voor na 2025.

Nu zal iedereen met AOW stevig moeten inleveren op de AOW-uitkering om de diefstal van 50,9 miljard euro te compenseren.

Maar niemand klaagt !

Geen burger, geen journalist, geen politicus, geen wethouder en klokkenluider.

Een waar wonder van brainwashing.

Ze worden door hun eigen overheid beroofd van 50,9 miljard uit hun eigen Spaarfonds voor de AOW voor wanneer de huidige generatie werkenden na 2025 met pensioen gaat.
Meer weten?

http://ommekeer-nederland.nl/aangifte-tegen-de-staat/

 

Deze pagina is nog onder bewerking 

Advertisements

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in banken, bijgeloof, de Bilderbergers / NWO, dieven, EU NAZI's & consorten, Vrije mens, Zichzelf legaliserende STAATSMAFFIA and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s