Mohammed El Yaakoubi , PVDA ( Amsterdam ) WIL uit de internet zoekmachine,s !

Mohammed El Yaakoubi  Ploerten  ja die van de ;  Ploerten Verneuken De Autochtonen  afd;  Amsterdam  WIL en ZAL per see uit de internet zoekmachine,s !

Mohammed El Yaakoubi , de ” onschuldige Rode die UIT de internet zoekmachine’s wil !

De RODE doordrammerigheid straalt er weer van af  , ja want het zal eens anders zijn met die PVDA ers .

 

Niets aan te doen ,  dat komt vast door het ” aangeboren en zeer schadelijke chronische SYNDROOM VAN LINKS annex ROOD ” 

 

Bron ; klik op deze tekst om De RODE doordrammerigheid vanaf de bron te lezen !

 

Op http://wuzondergumgum.forum2go.nl/ vonden we het artikel , wat we wel interresant vonden om heel ANTI PVDA Nederland te vertellen !

 

 

Het forum was n.l. enige tijd off line gehaald , omdat 1 van de moderators geen gehoor wenst te geven aan de wensen van  Mohammed El Yaakoubi M, PVDA Amsterdam .

 

 

Mohammed El Yaakoubi werd n.l, een aantal malen genoemd in een artikel op dat forum , in het onderwerp ”  de wandaden van de ROOIEN op een rijtje ” ‘

 

De moderator schreef het volgende ‘:

 

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we even off line gehaald door forum2go.nl .

 

Dit kwam door een klacht bij forum2go.nl , van de PVDA er , Dhr ; Mohammed El Yaakoubi .

 

zie url ; http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Deze kerel blijft maar zanikken en zeuren zijn naam van ons forum te verwijderen

 

uhhhhhh dat dachten we even NIET he ????? 

 

Integendeel , we zullen een ” uurtje”  vrijwilligerswerk aan u besteden “Mohammed El Yaakoubi”  

 

Bron ; Telegraaf – di 30 dec 2008

|

 

 

 

” Vrouwendumper klaagt bij rechter:”

 

Mohamed el Yaakoubi, de Amsterdamse PvdA-coryfee die in 2004 zijn vrouw zou hebben gedumpt in Marokko, is een offensief gestart om zijn ‘eer en goede naam’ gezuiverd te krijgen.

el Yaakoubi.

De Marokkaanse Amsterdammer, indertijd PvdA-raadslid van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, heeft bij het Amsterdamse gerechtshof een klacht ingediend omdat justitie niets heeft gedaan met zijn serie aangiften tegen personen die hem in zijn ogen hebben zwartgemaakt tijdens de spraakmakende affaire. In totaal klaagde hij vijf personen aan, onder wie zijn toenmalige vrouw Habiba el Yousfi.

Het openbaar ministerie ziet echter geen aanleiding om de vijf te vervolgen en adviseerde het gerechtshof eerder dit jaar om de klacht van El Yaakoubi van tafel te vegen. Twee personen tegen wie El Yaakoubi aangifte heeft gedaan – de eigenares van weblog missjeanette.nl en een verslaggever van de Volkskrant – moeten op 9 januari naar het gerechtshof komen om te worden gehoord. Volgens El Yaakoubi hebben de internetsite, die het verhaal van Habiba optekende zonder de naam El Yaakoubi te noemen, en het dagblad zijn eer en goede naam aangetast. Hij eist dat ze ‘zo snel mogelijk strafrechtelijk worden vervolgd’ wegens smaad en laster.

Achtergelaten

De affaire-El Yaakoubi ontstond vier jaar geleden met een artikel in De Telegraaf. Hierin vertelde de echtgenote dat El Yaakoubi tijdens een vakantie in Marokko ervandoor was gegaan met hun twee zoontjes en haar zonder papieren had achtergelaten.

Terug uit Marokko startte El Yaakoubi een echtscheidingsprocedure. Hij stelde dat hij niet wist waar zijn echtgenote was. In advertenties riepen de rechtbank en een deurwaarderskantoor de ‘spoorloze’ Habiba op zich te melden.

Intussen wist Habiba in Marokko nieuwe papieren aan te vragen en net op tijd voor de rechtszaak naar Amsterdam te komen. Ook deed ze aangifte van diefstal van haar paspoort en verblijfsvergunning. Bij de rechter verklaarde El Yaakoubi dat zijn vrouw geen goede invloed had op hun kinderen.

De rechtbank stelde echter dat El Yaakoubi op een schandalige manier had gehandeld. Hij moest Habiba haar identiteitspapieren teruggeven, evenals hun zoontjes en de woning in Amsterdam-West. Ook moest hij alimentatie betalen. De affaire noopte El Yaakoubi om op te stappen als deelraadslid en penningmeester van de PvdA, maar hij werd al snel weer in genade aangenomen door de partij.

 

Nog 1 maar dan veel duidelijker van de volgende strekking !!!

http://www.rijnlandmodel.nl/media/fout_in_de_krant/yaakoubi.htm

De Volkskrant, 11-01-2005, van verslaggever Willem Beusekamp AMSTERDAM

Reportage | PvdA’er scheidde ‘radicale’ moeder van kinderen

Raadslid dumpte ‘slechte vrouw’ in Rifgebergte

Tussentitel: Uitgehuwelijkte Habiba in Nederland ‘wakker geworden’

De vrouw van EI Yaakoubi mocht niet naar buiten en geen bezoek ontvangen. Toen bleek dat ze zich zou hebben ingelaten met de radicale islam wilde het Amsterdamse PvdA-raadslid van haar af.

Voor de Marokkaanse El Hijramoskee in het Amsterdamse stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer was de vrede op eerste kerstdag ver te zoeken. ‘Ik maak je dood. Jij bent een jood’, riep Mohammed el Yaakoubi tegen een van zijn traditioneel geklede landgenoten, die voor het gebedshuis met anderen stond te praten.
Voordat het groepje er erg in had, haalde El Yaakoubi uit en ‘sloeg hij de persoon die hij had uitgescholden tegen de grond. Het slachtoffer, schoonfamilie van El Yaakoubi, bloedde hevig. Na overleg met verscheidene getuigen, die zowel de scheldwoorden als de ” vuistslagen bevestigen, deed de man aangifte van mishandeling.
Het gewelddadige voorval had kennelijk iets met familieproblemen te maken, want El Yaakoubi ‘had zijn slachtoffer, schoonfamilie van hem, ook nog toegevoegd: ‘Jij hebt mijn gezin kapotgemaakt.’
De affaire zou binnen de Marokkaanse gemeenschap zijn gebleven als de dader niet El Yaakoubi had – geheten, gekozen volksvertegenwoordiger en prominent lid van de PvdA-fractie in deze tuinstad (40 duizend inwoners) van Amsterdam-West.
De politicus (39) is verwikkeld in een scheiding, die ook nog in privé-kring zou zijn gebleven als enkele details niet zo wrang waren en een buurtgenote via haar weblog (‘Miss Jeanette’) het hele stadsdeel lijkt te willen mobiliseren.
Het raadslid wordt ervan beschuldigd afgelopen zomer zijn vrouw Habiba (27) in Marokko te hebben ‘gedumpt’. Vast staat dat hij in augustus vorig jaar de twee kinderen mee terugnam naar Nederland en zijn vrouw in haar geboortedorp in het Rifgebergte achterliet zonder paspoort en verblijfsvergunning.
Met behulp van het Nederlandse consulaat in de hoofdstad Rabat is de vrouw er na maanden in geslaagd terug te keren naar Amsterdam, waar ze dankzij een Nederlandse rechter inmiddels weer is herenigd met haar kinderen. El Yaakoubi heeft zijn woning van de rechter aan zijn vrouw moeten overdragen en is in kort geding veroordeeld tot een flinke alimentatie.
Zowel El Yaakoubi als de PvdA doet de affaire af als ‘privé’. El Yaakoubi weigert elk commentaar, zijn fractievoorzitter Wouter van der Wulp verwijst naar een brief aan alle partijleden in zijn stadsdeel, die hij ook op de PvdA-website heeft gezet, waarmee de affaire definitief uit de privé-sfeer is gehaald.
De fractievoorzitter schrijft onder meer het volgende: ‘Ons standpunt over het dumpen van vrouwen in Marokko is duidelijk. Daarover kan geen misverstand bestaan, evenmin als over het belang dat wij hechten aan de rechtsstaat.’
Van der Wulp voegt er mondeling aan toe dat zijn fractiegenoot El Yaakoubi alles bestrijdt: hij heeft zijn voormalige echtgenote niet gedumpt.
Habiba, destijds net 18 jaar, werd in 1995 in Marokko uitgehuwelijkt aan El Yaakoubi. De man die al bijna twintig jaar in Nederland woonde, had zij nog nooit gezien. ‘El Yaakoubi mocht uitzoeken’, zegt een verre neef. Een jaar later, op 18 april 1996, mocht Habiba zich bij haar man voegen, in Geuzenveld-Slotermeer. Het echtpaar kreeg twee kinderen, inmiddels 6 en 7 jaar oud.
Moeder Habiba, zo bevestigen verscheidene getuigen, mocht niet op straat en thuis geen bezoek ontvangen. Terwijl haar man overdag naar zijn werk was en ‘s avonds in de weer voor de PvdA, nam Habiba in het geheim Nederlandse taalles en naailes. Ze kwam in contact met Nederlandse buurtgenoten.
Enkele zegslieden, die anoniem willen blijven, maar voor de rechtbank schriftelijke verklaringen ten gunste van Habiba hebben afgelegd, menen dat ‘de vrouw in Nederland langzaam maar zeker is wakker geworden’. Op de basisschool die haar kinderen bezochten en waar zij zelf Nederlandse les kreeg, geldt zij als een zorgzame moeder.
Toen de vrouw in augustus terugkeerde in Amsterdam bleken de kinderen van school te zijn gehaald. Zij bezocht in paniek de huisarts. Die had toevallig in de lokale media gelezen dat de vrouw ‘met onbekende woon- of verblijfplaats’ was opgeroepen voor de Nederlandse rechter te verschijnen vanwege de aangevraagde scheiding.
Voor de rechter verklaarde El Yaakoubi in november dat zijn vrouw ‘slecht’ is geworden. Daarbij gaf hij enkele argumenten die bij zijn politieke achterban – voornamelijk Marokkanen, en buurtbewoners die de vrouw kennen – veel commotie hebben veroorzaakt. Uit het rechtbankverslag blijkt dat hij zijn vrouw en schoonfamilie beschuldigt van banden met de radicale islam. Zij zou een fervent bezoeker zijn geworden van de als fundamentalistisch bekendstaande EI Tawheed-moskee en de kinderen op een conservatieve school willen plaatsen.
De kinderen zijn inmiddels weer terug op de openbare basisschool in Geuzenveld-Slotermeer. Met hun moeder wonen ze ook weer in het ouderlijk huis.
El Yaakoubi, zo zei hij maandag, houdt vakantie in Marokko.

 

Nog meer ;

 

Gedumpte importbruid neemt wraak

BERNADETTE DE WIT – 05 JANUARI 2005

 

Deelraadslid Mohammed Yaakoubi dumpte zijn vrouw in Marokko en dreigt nu het slachtoffer te worden van haar nietsontziende wraak.

Waarin een kleine stad in een klein land groot kan zijn: waar maak je mee dat een gekozen volksvertegenwoordiger zijn vrouw in een arm land dumpt, haar paspoort inpikt en hun twee zoontjes ontvoert?
Bij de Amsterdamse PvdA natuurlijk. Daar willen ze het liefst gisteren de sharia invoeren om de verrijkende multiculturele utopie voor ons allen mogelijk te maken. De crème de la crème van Nederland-gidsland bevindt zich hier, in de naoorlogse wijk Geuzenveld. Deelraadslid Mohammed el Yaakoubi, zijn gesluierde ex-vrouw Habiba el Yousfi en nog een PvdA-bobo zijn de hoofdpersonen van dit ongelooflijke, maar waar gebeurde en door de Telegraaf opgetekende verhaal, een heus multicultureel drama waarbij GTST verbleekt.

Slechte vrouw
Afgelopen zomer was het gezin in Marokko op familiebezoek. De ouders van El Yaakoubi, die ook in Geuzenveld wonen, waren mee. Het botert niet tussen Habiba en schoonpapa. Die noemt haar ‘een slechte vrouw’ en ‘hoer’ omdat ze tegen de wil van zijn zoon Nederlands waagt te leren en met (Marokkaanse) vriendinnen omgaat. En dat mag allemaal niet, want zoals bekend is de man in het islamitisch geloof de baas over de vrouw.
De sfeer is al niet zo gezellig, maar dan gebeurt het. Man weg, kinderen weg, paspoort ook weg. Habiba gaat meteen overal op zoek naar de kinderen en als ze die niet vindt, doet ze aangifte bij de Marokkaanse politie. Omdat ze al negen jaar met El Yaakoubi getrouwd is en dus genaturaliseerd, krijgt Habiba hulp van de Nederlandse ambassade bij het aanvragen van nieuwe identiteitspapieren. Zo kan ze na tweeënhalve maand terugkeren naar Nederland. Net op tijd voor het kort geding dat Mohammed heeft aangespannen om de zaak formeel te beklinken. Hij heeft geen idee waar zijn echtgenote is gebleven; in de krant heeft het deurwaarderskantoor de ‘spoorloze’ Habiba opgeroepen zich te melden.
De rechtbank geeft Habiba in alles gelijk. Mohammed moet haar de kinderen, het paspoort en de net gekochte woning teruggeven en daarnaast maandelijks 1000 euro alimentatie betalen.
Dat gaat El Yakoubi te ver, immers, zijn Habiba heeft ‘geen goede invloed’ op de kinderen en ze verkondigt ‘leugens’ tegen de rechter. (Ze heeft gezegd dat haar huwelijk al sinds de geboorte van haar kinderen slecht werd; ze mocht niet meer naar buiten en zelfs niet opendoen.)

Modder gooien in een privé-kwestie
Gelukkig steunt de PvdA het in opspraak geraakte deelraadslid tegen deze moslimvijandige rechterlijke uitspraak. Fractievoorzitter Wouter van der Wulp, die overdag de raadselachtige functie van Hoofd Advies, Beleid en Coördinatie bekleedt in de zwarte deelgemeente Amsterdam-Zuidoost (ja, zo helpt het ene stadsdeel het andere en wij als belastingbetalers staan daar vierkant achter!), reageerde als een ware solidaire socialist: ‘Het is volstrekt logisch dat de PvdA er faliekant tegen is dat vrouwen in Marokko worden gedumpt, maar in dit geval is mij niets daarvan gebleken.’ Van der Wulp had de zaak namelijk besproken met zijn collega en die had hem gerustgesteld: het ging hier slechts om ‘moddergooien in een privé-kwestie’.
En zo is het. Het persoonlijke is toch niet altijd politiek? Waar blijven we dan… In een brief aan de leden legt Van der Wulp nog eens uit dat hij ‘niet verantwoordelijk’ is voor de berichtgeving in de Telegraaf van 20 december, noch voor hoe hij is geciteerd. Hij heeft alleen tegen de journalist gezegd dat ‘als twee mensen in Nederland in een scheidingsprocedure verwikkeld zijn, dat voor onze fractie een privé-kwestie is. Over privé-kwesties laten wij ons niet uit. Zeker niet zo lang die nog onder de rechter zijn.’ Hij hoopt ‘van harte dat het echtpaar hun problemen naar tevredenheid van beiden, en van hun kinderen, op kan lossen’. Stadsdeelwethouder en partijgenoot Robin de Bood sluit zich hierbij aan.

Allochtoon electoraat
Uiteraard wordt het partijstandpunt (dumpen van vrouwen in Marokko mag niet en wij hechten belang aan de rechtsstaat) ‘onverkort gedeeld door onze fractiegenoot Mohammed’. Yaakoubi’s reputatie binnen de PvdA is weer gered. Terecht, hij is een onmisbare kracht: in de deelgemeenteraad Geuzenveld-Slotermeer zit hij de commissie over ruimtelijke ordening voor, tevens is hij vice-voorzitter van de financiële commissie; verder is hij fractiepenningmeester. In het dagelijks leven werkt hij als projectleider en systeemanalist bij de ING-bank.
Bovendien vertegenwoordigt El Yaakoubi vele allochtone kiezers in Amsterdam-Nieuw West. Zonder deze kiezers zou de PvdA in dit stadsdeel een eenmansfractie zijn! (Je moet er niet aan denken…)
Hoe prijzenswaardig trouwens dat de PvdA-fractie van deze deelraad de afspiegelingsgedachte zo fraai waarmaakt: behalve door Van der Wulp en Yaakoubi worden de vijf zetels gevuld door Fatima Bouchibate, Malica al Fahmi en Ekrem Kücüközel, terwijl één van de drie duoraadsleden Gökan Aksoy heet.

Op tijd dumpen
Toch was het niet verstandig van El Yaakoubi om zo lang getrouwd te blijven met Habiba. De meeste islamitische mannen – volgens cijfers van minister Verdonk ging het in 2003 om honderd Turkse en 27 Marokkaanse gedumpte echtgenotes, maar dit zijn alleen de geregistreerde gevallen – pakken het slimmer aan en laten hun vrouw al binnen drie jaar achter in het thuisland, als ze alleen nog maar een voorlopige verblijfsvergunning heeft. Scheiden is dan in Marokko simpelweg een kwestie van driemaal ‘Ik verstoot je’ zeggen, waarna de man snel een nieuwe bruid kan importeren. Die zijn meestal analfabeet en volgzaam, dus dan kun je in no time weer een paar loten toevoegen aan de islamitische wereldgemeenschap, zoals het een goed moslim betaamt.
De Nederlandse ambassade in Turkije en Marokko kan niets voor die vrouwen doen omdat ze nog geen paspoort hebben. En vaak worden ze ook nog in de steek gelaten door hun familie daar (begrijpelijk, ze hebben de eer van de groep aangetast en dat is onvergeeflijk). Ayaan Hirsi Ali van de VVD strijdt al enkele jaren voor meer hulp voor deze vrouwen en strafrechtelijke vervolging van de dumppraktijken.

Verderfelijke Nederlandse invloeden
Je hebt het te ver laten komen, Mohammed! Jij als volkomen geïntegreerde Marokkaan met je goeie opleiding had beter moeten weten. Na negen jaar wist je vrouw te veel van de Nederlandse wet, en die steunt altijd de gedumpte echtgenote (hoe kon je dat over het hoofd zien en tegen de rechter zeggen dat die Nederlandse wetten niet van toepassing zijn op een in Marokko gesloten huwelijk?). Na negen jaar blootgesteld te zijn aan alle verderfelijke Nederlandse invloeden laat Habiba zich de kaas niet langer van het brood eten.
Weliswaar zit zij nu zonder een cent op zak ondergedoken op een schuiladres, maar als haar ex volhardt, moet de rechter straks beslag leggen op zijn salaris en zijn koophuis (volgens de Telegraafvan 31 december moet hij voor elke dag dat hij weigert de voorlopige voorziening na te leven een dwangsom van 250 euro betalen).
Mohammed el Yaakoubi zit met de gebakken peren. Alle hartverwarnende solidariteit van zijn PvdA ten spijt: hij heeft wel een gerechtelijke uitspraak aan z’n laars gelapt, hij heeft zijn kinderen ontvoerd (ook strafbaar) en ook nog eens het paspoort van een Nederlands staatsburger gestolen.

Voodoopraltijken van onder de niqaab
Wat oneerlijk trouwens dat de rechter de zaak eenzijdig vanuit het standpunt van Habiba bekijkt. En nu maar hopen dat El Yaakoubi’s politieke vrienden (die zal hij toch ook wel hebben bij de advocatuur en de rechtbank?) iets voor hem kunnen betekenen in hoger beroep. Op het internetforum van de Amsterdamse PvdA wierp iemand een genuanceerd ander licht op het verhaal van Habiba en indirect ook op de politieke strijd van Ayaan Hirsi Ali, dat in dit verband nog van pas kan komen.
Wat de meeste Marokkaanse mannen tot voor kort niet wisten, zegt deze forumdeelnemer, die uit eigen ervaring spreekt, is dat importbruiden alleen uit eigenbelang instemmen met een gearrangeerd huwelijk. Eenmaal in Nederland zorgt zo’n vrouw dat ze snel zwanger raakt, zodat haar man hen niet verlaat voordat ze een verblijfsvergunning krijgt. Zodra ze haar papieren heeft, gaat ze ruzie zoeken en zorgen dat haar echtgenoot haar veracht. Dan barst de bom en wordt er gescheiden, maar niet nadat de vrouw hem helemaal kapot heeft gemaakt. Ze zoekt hulp bij voodoo-mannen en probeert hem ziek te maken met behulp van demonen. (Ook hier geboren Marokkaanse vrouwen weten wel raad met zwarte magie, wat de moslimse man voor een levensgroot dilemma stelt: van de door Allah geschapen heilige boeken mag hij niet met een ongelovige trouwen!)
Habiba is, aldus deze informant, familie van een hem bekende familie in Amsterdam-Oost die zich bezighoudt met zwarte magie, verscholen onder hun niqaabs. Zij krijgen van onder hun allesbedekkende zwarte lakens iedereen te pakken met hun uitgekiende kruidenmengsels, onder het mom van ‘wij zijn goede moslims’.

Allemaal actrices
Nog steeds volgens deze Marokkaanse informant op de Amsterdamse PvdA-site is Habiba zelf weggelopen uit het huis van haar schoonfamilie. Ze volgde Nederlandse les vanaf dag één dat ze hier kwam. Dankzij haar ruimdenkende echtgenoot mocht ze overdag, als hij werkte, zelfs bij haar Nederlandse buurvrouw op les.
‘Als haar man haar echt onderdrukte, was ze echt niet in staat geweest om dit allemaal te flikken. Dan zat ze nu nog achter slot en grendel. Maar nogmaals… zij komt uit een familie die mensen goed weet te bedriegen. Ik ken haar, want ze ging goed om met een vrouw die zij vertrouwde, maar ja… niet iedereen is zoals-ie overkomt. Allemaal acteurs! Iedereen die ‘Habiba’ kent weet dat ze het slachtoffertje probeert uit te hangen zodat ze haar ex financieel kan uitkleden… Meneer heeft een huis voor d’r gekocht nog vóór de vakantie. Waarom zou hij dit doen als hij van plan was om haar daar achter te laten? Waarom? Is het niet zo gegaan omdat zij die KEUZE maakte daar? Om weg te gaan?’
De informant geeft toe dat het leven niet altijd gemakkelijk is, maar elke ruzie heeft twee kanten. En Allah is groot.
Het is maar goed dat ‘illies’ (illegalen, BdW) die Nederland willen binnenkomen via een schijnhuwelijk tegenwoordig worden aangepakt. Importhuwelijken kunnen, zo vindt de informant, beter worden afgeschaft, want te veel Turkse, Marokkaanse en ook autochtone Nederlandse mensen zijn misbruikt. ‘Allemaal gingen zij voor de liefde met een persoon uit een ander land. En allen hebben ze keihard een schop onder hun kont gehad.’
‘Als een tamtam gaat het in zulke landen rond dat je zo perfect mogelijk moet overkomen bij ‘westerlingen’ de eerste paar jaar, totdat je hier bent en je eigen rechten heb.’

Pas op voor illies
Het verbaast hem dan ook niet dat er nu al een dalende trend is in de importhuwelijken (helaas is deze trend nog niet door het CBS waargenomen en verkeert ook minister Verdonk nog in onwetendheid). Inmiddels weten de meeste Marokkanen en Turken dat er geen zegen rust op het huwen van een meisje uit de Rif of Anatolië. ‘Het is precies als met die vrouwen uit het Oostblok. Alleen brengen zij het iets netter, ze zijn niet te koop voor een prijs…’
Ook het feit dat de Blijf-van-m’n-lijf-instellingen ‘propvol’ islamitische importvrouwen zitten, moet tot nadenken stemmen: ‘Dit willen wij niet. Dit kost Nederland veel geld. Handenvol geld!’
Mohammed Yaakoubi heeft intussen het tij tegen. Marokkanen zijn tegenwoordig het mikpunt van de islamofobe pers. ‘Plus het is zogenaamd weer een hulpeloze vrouw die nooit kwaad doet. Maar wel genoeg ballen heeft om de pers te benaderen en zielig te doen. En het is een Islamitische persoon. Logisch… wie gelooft nou een ‘geitenneuker’.’
De forumdeelnemer eindigt met de waarschuwing aan alle ‘normale’ Marokkanen zich nooit te laten inpalmen door illies. ‘Want geloof me! Je wordt uiteindelijk zwaar genaaid.’
De familie Yaakoubi wenst hij toe: ‘Moge Allah jullie bijstaan in deze moeilijke periode. Maar what goes around, comes around!
Niemand is onsterfelijk hier! En allen komen wij ons straf tegemoet.’ Insjallah.

En mooi gesproken.
Ik gun niemand de hel die het Amsterdamse deelraadslid nu meemaakt. Eerst heeft hij de ware aard van zijn Habiba moeten ontdekken, nadat zij haar papieren kreeg dankzij hem werd zijn hele familie geplaagd door voodoo, vervolgens wil die heks hem ook nog zijn kinderen afnemen. Zij, die is begonnen met de pesterijen, draait de zaak zo om dat het lijkt alsof ze zelf wordt gepest. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, heeft ze ook nog zijn reputatie kapot willen maken. Dat Allah haar moge straffen met het eeuwige hellevuur.

Voor steunbetuigingen aan Mohammed El Yaakoubi (met dank aan stadsdeel Amsterdam-Geuzenveld/Slotermeer en de PvdA-afdeling aldaar) kunt u terecht bij het slachtoffer:

Mijnheer hangt dus steeds vreselijk ” het slachtoffer ” uit , en wil heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel sympathie !

AL deze URL,s werken overigens al lang NIET meer , hij heeft ze laten BLOKKEN ( RED. )

meyaakoubi@geuzenveld.amsterdam.nl
Telefoon 06 4837 0389
Postbus 67018, 1060 JA Amsterdam

Adhaesiebetuigingen aan de solidaire fractievoorzitter Wouter van der Wulp, gepaard gaande met een oproep alle socialistische vrienden in te schakelen, tot in de Hoge Raad, kunt u richten aan:

wvdwulp@geuzenveld.amsterdam.nl

PS: Habiba zit nu weer thuis met haar twee kinderen, maar haar kleren en al haar bezittingen zijn verdwenen. Deelraadslid El Yaakoubi is in Marokko om daar de scheiding rond te maken voor de Marokkaanse wet.

 

Nog meer, want ook op de boefjeslijst van nieuw links  komt hij voor  .

zie ; http://www.ikkie.org/md/boefjes/boefjes.php?9

 

Verder is ook dit is verdomd interesant om te lezen ; https://www.indymedia.nl/media/2009/03//58317.pdf

https://www.indymedia.nl/media/2009/03//58318.pdf

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/322964/2009/03/05/Geen-strafvervolging-van-de-Volkskrant.dhtml

En zeer zeker dit ; https://www.indymedia.nl/nl/2009/03/58316.shtml

 

 

Maar even terug naar het bericht op Wuzondergumgum .

 

Dat waarheid wat op elke PVDA sticker / poster zou MOETEN staan !

 

Mohammed El Yaakoubi , PVDA !!!!

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we even off line gehaald door forum2go.nl .

Dit kwam door een klachtbij forum2go.nl , van Dhr ; Mohammed El Yaakoubi .

Die vermeld stond onder corrupte verkeerde ROOIEN !

Die gemakshalve omdat er zo enorm veel corrupte rooien in stonden en die eikel er onmogelijk binnen de 2 uur in terug te vinden was maar is verwijdert , behalve ZIJN naam !

zie url ; http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Deze kerel blijft maar zanikken en zeuren zijn naam van ons forum te verwijderen , uhhhhhh ik dacht het even NIET he ?????

Mailsvan hem mag ik NIET meer kopieeren en plakken , van forum2go ( dit schijnt wettelijk verboden te zijn )

Ik heb echter zoals ik in mijn eigen mais wel doe , bij hem geen enkeel bezwaar aantekeing etc. ontdekt .

Dus dit wist ik NIET .

Inmiddels heb ik dat artikel aangepast , alle mailgegevens etc. verwijdert .

Wel ” vertel IK” de strekking van de inhoud er in .

Ik denk dat Dhr. Mohammed El Yaakoubi , met zijn gezeur en gezever precies heeft bereikt wat hij wilde .

Ik wil n.l. helemaal niks meer verwijderen , maar ” jullie” juist laten zien hoe hypocriet een PVDA er wel niet is .

Google maar even goed op de volgende trefwoorden ; PvdA , raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid ,

PvdA – Mohammed el Yaakoubi, raadslid Amsterdam. Mishandeling en dumpen vrouw.

Mohammed el Yaakoubi PVDA mishandeling famililid moskee .

Etc. , etc. en je zult versteld staan over deze vent .

Uhhhhh wel ff doen he ??????

En jullie reactie graag ????

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na aanleiding van een mailtje van forum2go.nl , inz gezeur van een ROOIE die beweert dat er onwaarheden in stonden .

zie onderstaand een samenvatting van wat er in deze mail stond ,en om verder gezeur te vorkomen heb ik moderator het totale orginele bericht maar verwijdert .

Het betrof het vriendelijk verzoek tot verwijderen van Mohammed El Yaakoubi zijn totale gegevens !

De Rooie Rat wil dus pogen om zijn naam totaal van het internet te krijgen , en mailde forum2go .

Ik ontving bericht van deze strekking .

We hebben van Mohammed El Yaakoubi een verzoek gekregen tot het verwijderen van gegevens.

Aangezien u de beheerder bent van het forum, sturen wij u dit verzoek door. Wij willen u vragen hier op te reageren richting de aanvrager.

De zakkewasser blijft me maar mailen , en mailen , en mailen met teksten van ongeveer onderstaande strekking !

Geachte heer, mevrouw,

Helaas heb ik tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen. Want ik wil dat het ook rustig blijft binnen onze gezin.

Nu vraag ik u om in mijn situatie te verplaatsen; met de beschuldigingen zoals mishandelen en dumpen etc. etc..

En ik vroeg aan de verslaggevers om ook mijn wederwoord te doen, dan weigeren ze.

Dit soort beschuldigingen zijn nooit leuk, zowel voor mij als voor mijn kinderen.

Ik had al een tegen aangifte gedaan omtrent “mishandeling”.

Maar bij de politierechter is aangegeven in de zitting, dat de politie heeft diegene die aangifte heeft gedaan is verkeerd begrepen.

Wat dumping betreft is absoluut niet waar, zo heeft de ex-partner in 2007 een procedure in Marokko opgestart dat zij met de kinderen in Marokko woont etc. etc…….

Dus zo waarlijk heb ik niemand mishandeld en/of gedumpt.

Daarom verzoek ik u vriendelijk om mijn gegevens op uw site te verwijderen.

Anders laat u iets op uw site staan wat de ander onrechtmatig aandoet. Met name als ik solliciteer en een HR-Medewerker van een bedrijf leest dat ik heb mishandeld en gedumpt, dan zal zo’n bedrijf me nooit uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Ik reken heel graag op uw begrip en uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Mohammed El Yaakoubi

06 184 657 92

=============================================

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij het vriendelijk verzoek om onderstaande link weg te halen, daar deze link heeft te maken met mijn privé-leven (en niet met mijn rol als in die tijd van deelraadslid):

PvdA – raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid +

PvdA – Mohammed el Yaakoubi, raadslid Amsterdam. Mishandeling en dumpen vrouw.

(zo waarlijk heb ik niemand mishandeld en/of gedumpt)

http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Zowel de kinderen als ik hebben last van dit artikel.

Ik reken graag op uw begrip en uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Mohammed El Yaakoubi

06 184 657 92

=========================================================================

Ik ontving de volgende reactie .

Mijnheers weerwoord , en uitleg ;

Beste Abbeldebabbel,

Allereerst hartelijk dank voor uw reactie.

Ik wil dat de onterechte negatieve informatie over mij van het www verdwijnt, want ik wil dat er rust in mijn leven, nog meer in mijn gezin, komt.

Verplaatst u zich in mijn situatie; met de -bewezen onterechte- beschuldigingen als mishandeling, dumping en benadeling etc. van mijn ex-echtgenote en mishandeling van derden.

Ik vroeg toen aan de verslaggevers om ook mijn wederwoord te publiceren, wat zij echter weigerden ze.

Dat paste niet in de toenmalige publicitaire hype van onbetrouwbare en mishandelende Nederlands-Marokkaanse echtmannen.

Hoewel door de rechtbank ontzenuwd, blijven deze beschuldigingen aan mij hangen, onderhouden door www-zoekmachines, en hebben impact op mij en mijn gezin, zelfs voor mijn kinderen!

Ik had al tegen-aangifte gedaan van onterechte beschuldiging van “mishandeling”.

Maar bij de politierechter in de zitting is aangegeven, dat de politie heeft diegene die aangifte heeft gedaan, verkeerd is begrepen.

Wat dumping betreft, dat was absoluut niet waar.

Mijn ex-partner weigerde in 2002 en in 2003 met mij terug te komen naar Nederland.

Maar in 2004 heeft zij in Nederland een procedure opgestart dat zij op vakantie in Marokko verlaten was, terwijl in 2007 heeft ze een procedure opgestart dat zij in Marokko woont.

Een slecht huwelijk, ja dat is waar, maar dat was wederzijds met wederzijdse schuld,

maar zonder mijn bedoeling haar daar achter te laten: het was haar keus, mogelijk ingegeven door de publicaties op dat moment in Nederland.

Waarlijk, ik heb niemand mishandeld of gedumpt.

Nogmaals verzoek ik u vriendelijk de incriminerende teksten over mij van uw site te verwijderen.

Anders laat u iets op uw site staan dat mij ten zeerste onrecht doet.

Ik ervaar dat zelfs als ik solliciteer en een HR-medewerker van betreffend bedrijf mij googelt op internet,

dan nodigt dat bedrijf me nooit uit voor een sollicitatiegesprek.

Ik reken heel graag op uw begrip en uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Mohammed El Yaakoubi

06 184 657 92

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

” Mijnheer” werd weerwoord aangeboden kreeg zijn kans , en gaf dus zijn weerwoord .

Voor mij een bevestiging dat er geen bezwaar bestaat tot publicatie van zijn weerwoord !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik kreeg vervolgens weer een mail met deze strekking van hem .

Beste Abbel,

Ik zo het heel erg fijn vinden als u deze link verwijderd.

http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Want zo denken de kinderen dat er weer een conflict gaat ontstaan tussen de ouders onderling.

En wel via de internetsites, terwijl ik wil dat er rust in mijn leven, nog meer in mijn gezin, komt.

Bovendien bedrijven vinden dit soort privé leven op de internetsites nooit verstandig.

Wederom doe ik een vriendelijk verzoek aan u om deze link te verwijderen:

http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Mohammed El Yaakoubi

06 184 657 92

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

uhhhhhhh ik dacht het ff niet dus

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En wederom ontving ik een mail van Dhr. Mohammed El Yaakoubi , En wederom ontving ik een mail van Dhr. Mohammed El Yaakoubi , En wederom ontving ik een mail van Dhr. Mohammed El Yaakoubi , En wederom ontving ik een mail van Dhr. Mohammed El Yaakoubi .

Met ongeveer deze strekking ;

Geachte heer, mevrouw,

Mijn ex-vrouw, onze gezamenlijke kinderen en ondergetekende verzoeken u gezamenlijk om onderstaande link c.q. bericht te verwijderen, daar de onderhavige tekst onwaarheden bevat over ons privé-leven:

http://wuzondergumgum.forum2go.nl/de-wandaden-van-corrupte-rooien-op-een-rijtje-t9915.html

Wij willen dat de negatieve informatie over ons van het www verdwijnt, omdat deze ons ten zeerste belemmert in ons privé- en gezinsleven en ons benadeelt in het sociale leven.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Mohammed El Yaakoubi

06 184 657 92

Hij heeft zijn zegje kunnen en mogen doen , wat ik van ons heel netjes vind .

Want volgens zijn eigen zeggen mocht hij dat nergens anders .

Die Mohammed El Yaakoubi maakt zich zorgen over werkgevers die googelen op zijn naam , en dan ?????

Wat dan nog , mochten ze op ons forum terechtkomen ?

Het verhaal dat hij zijn ex. zou hebben gedumpt , hebben we op zijn verzoek netjes verwijdert van ons forum .

Of dit nu waar of onwaar zou zijn , de info hadden we onder bronvermelding van andere site’s

Mijnheer Mohammed El Yaakoubi ik zou eerst maar eens zorgen dat de PVDA uw naam van alle haar ter beschikking staande internetsites verwijdert .

Ik denk dat een weldenkende autochtone ondernemer geen PVDA ers of andere ROOIEN bij zijn werknemers opneemt .

En ze dus absoluut afwijst .

Ik ben zelf werkgever geweest , en ik wou ze absoluut ook niet .

Ze hebben n.l. ( bijna ) altijd het laagste van het laagste werktempo , zijn zeurderig en ” doordrammerig” ( het non stop doormailen en zeuren is dacht ik wel ” DE” bevestiging van het door mij laatstgenoemde ) , ze veroorzaken graag onrust onder de andere personeelsleden etc.

Wij gaan helemaal niks meer verwijderen , al stuurt u ons nog 100.000 emailtjes etc.

Wat er over u nu op ons forum staat is voor 80% door u zelf geschreven , en of verwoord , en berust dus o.i. voor 100% op waarheden .

Wij zullen verder NIETS meer verwijderen , doch zullen wel de strekking van uw mailtjes IN DIT artikel gaan plaatsen .

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En wederom een mailtje van hem , met dezelfde inhoud .

Mijnheer Mohammed El Yaakoubi u kunt zeuren , mailtjes sturen etc. etc. ; ” Wij hebben aangepast volgens de normen van de wet , Forum2go.nl ” 

We zullen verder NIETS meer verwijderen” , u krijgt van ons zelfs een “leuk  extraatje toe  !!!!”

En dat is DIT artikel !

Mijnheer Mohammed El Yaakoubi , het ga u goed .

Gegaroet !

Mijnheer Mohammed El Yaakoubi gefeliciteerd u trof een autochtone NEEEEEJJJJJ derlander met een eigen mening !

About anonymus vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in Moslims, Wandaden van ROOD annex LINKS and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Mohammed El Yaakoubi , PVDA ( Amsterdam ) WIL uit de internet zoekmachine,s !

 1. Peter Boom says:

  De achterliggende gedachte van PvdA is niet slecht. Maar PvdA doet zo weinig …..

  • Ooit , maar dan zeg ik met nadruk ooit is de PVDA ( SDAP ) opgezet met idiale gedachten .

   Ze deden wel veel goed , maar door de nodige ” leipkezen” in die club is het hele zooitje totaal doorgeslagen .

   Vadertje Drees heeft niet voor niets destijds bedankt voor zijn lidmaatschap van de club , maar hier hoor je nooit niets meer over .

   De mafkezenzooi is helemaal doorgeslagen toen ” ‘s lands grootste landverrader ooit ” Joop den Uyl op de bestuurdersplaats plaats nam .

   Ze zijn alleen heel goed in ; pogen te rechtlullen , wat totaal rond is , en allerlei criminelen te pamperen , het ” ons afgeperst geld ” in eigen en verkeerde zakken te pompen , en zichzelf en hun maatjes te verrijken .

   De rest weten we allemaal nog wel lijkt me , alhoewel wat is er allemaal nog meer wat we nog niet eens weten van die parasieten / maffiosa ?????

   Mijn opa zei ooit al eens ” als je niks kan , en toch een goede baan , met een heel goed salaris wil word je lid van de PVDA , lul je ze helemaal naar de bek , maar stem je als het stemmen is gewoon daar op , waar op je denkt te moeten stemmen .

   Peter jaren later ( opa is al lang hemelen ) ben ik tot de conclusie gekomen dat opa deels gelijk had .

   Namelijk had hij gelijk in ” als je helemaal niks kan , en toch een goede baan , met een heel goed salaris . en allerlei andere extra’s wil word je lid van de PVDA , of een andere politieke maffia organisatie “

   Hij had ongelijk met het ze naar de bek lullen , want dat zal ik als eerlijk mens hen , maar ook een ander zeker nooit doen .

   Ik heb mijn eigen mening , en gedachten , zal deze ook eerlijk en openlijk uitdragen .

   Stemmen doe ik al helemaal niet meer , want van democratie is in dit land helemaal geen sprake .

   We worden namelijk allemaal onderdrukt en geterroriseerd door de vertegenwoordigers van 2,5 % van de stemgerechtigden !!!! ( ca. 360.000 mensen in NL )

   zie ; http://wuzondergumgum.forum2go.nl/nederland-word-door-nog-geen-320-000-mensen-ge-terroriseert-t9760.html?highlight=worden%20geterrorisseerd%20320%20000

   Een overkoepelende maffiaorganisatie is dus die hele politiek , die handjeklappend en stiekum het hele z.g. democratie spel in eigen belang in stand houd !

   Dus of je nu de ene ” MAFFIA organisatie “ steunt , of je steunt de andere ” MAFFIA organisatie “ , als je stemt stem je volgens mij voor het voortbestaan van het hele corrupte maffia systeem .

   En daar pas ik heel netjes voor .

   Ik heb me al eens ingezet bij div. politici om ” uitslag gebonden volksreferendum voor ALLE belangrijke beslissingen , opgenomen als hoofdartikel in de nL grondwet “ in te voeren .

   We hebben dan heel die ” handje klappende MAFFIOSA “ niet meer nodig , want eeen RRRRAMBtenaar kan dan gewoon de democratische uitslag uitvoeren .

   Dacht je dat ik ooit een antwoord heb gehad van ook maar 1 van die ” staatsmaffiosa” ?

   Echt van NIET 1 , incl. van die ” door de maffiaclub ingehuurde ARTIEST Geert Wilders NIET !!”

 2. Peter Boom says:

  Overduidelijk dat U anti-PvdA bent, maar waarom zoveel troep over die onschuldige el Yaacoubi.

  Ik las dat hij niet betrokken was bij de beschuldiging van bijvoorbeeld mishandeling:
  https://www.indymedia.nl/nl/2008/02/50418.shtml

 3. Die vent is NIET onschuldig !!!!

  Als hij onschuldig is , waarom veroordeelt een rechtbank hem dan ?

  En ja we zijn zeer zeker ANTI Links !

 4. bomenrozen says:

  Waarop is el Jaacoubi door de rechtbank veroordeeld?
  Bekijk deze link waarin de beschuldigingen zijn aangegeven: https://www.indymedia.nl/nl/2009/03/58316.shtml

  Er waren twee aangiftes in Nederland over mij gemaakt, te weten:
  1. Mishandeling(2004): dit bleek later een valse aangifte!
  2. Diefstal van o.a. paspoort (2004): geseponeerd door de Officier van Justitie, omdat dit aantoonbaar absoluut niet waar was.

 5. Dank je bomenrozen , Peter je hebt je antwoord al beste man

 6. Peter says:

  Persoonlijk kan ik u niet meer volgen.

  Zou U iets over uw privéleven leven willen vertellen?

  Inmiddels bent U ook een publiek persoon geworden.

  Ps, kunt U mijn privé emailadres verwijderen bij de vorige reactie.

  • Erol says:

   Goh, net als je verzoek aan Google he Moham.. eh ik bedoel Peter.

   • En dat bedoelde ik nou in mijn eerdere bericht op 4 augustus , met mijn intuitie vertelt me meer .

    Het wachten was alleen op een zekerheid die ik wilde hebben van de moderator van Wuzondergumgum , waar hij ook mails aan had gestuurd .

    Die beschikt n.l. ook over zijn ip adres , maar helaas is die op vacantie .

    En kon me niet met zekerheid zeggen of die mails vanaf hetzelfde mailadres verzonden waren .

    Ik denk trouwens dat Peter alias Mohammed al wat nattigheid aan voelde komen want vele keren was hier zijn ip adres ; 77.248.69.93

    Want in een door ons opgesteld valletje trapte hij helaas NIET .

    De laatste keer dat hij hier reageerde heeft hij waarschijnlijk vanaf een bieb of wat verstuurd , want toen was zijn ip adres ineens ; 80.57.69.160

    Het wachten is voor 100% zekerheid , op de bevriende moderator zijn bevindingen omtrent het ip adres .

    Bovendien vond ik hem ( Peter / Mohammed ) voor een buitenstaander iets te fanatiek / zeikerig over het onderwerp .

    Erol proficiat 20 u verdient bonuspunten van mij hoor !

    En Mijnheer Mohammed , je scoort ook mogelijk weer een nieuw artikeltje her en der op internet dit maal over uw leugentjes hier met weer uw naam er in .

    Daar kijkt Nederland niet meer van op hoor want leugentjes , en ( in uw eigen termen ) ” vals spelen” zijn we van PVDA ers inmiddels al heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang gewend !

    Dit schijnt 1 van de sympthomen van ” het syndroom vn ROOD , annex LINKS” te zijn volgens ervaringsdeskundigen .

    Peter uhhhhh of Mohammed u ook proficiat hier mee hoor !

 7. Peter .

  Ik ad even niet door dat u 1 en de zelfde persoon bent als Bomenrozen , duidelijk geeft u zelf uw emailadres dus aan in uw reactie .

  In mijn weder reactie op u heb ik de provider naam verwijdert .

  Met uw aangeboden url’s geeft u zelf al aan dat mijnheer schuldig is , ij is veroordeelt tot het terug geven van de identiteitspapieren , zijn eis aan de media die hem beschuldigden is door de rechtbank afgewezen .

  M.a.w. als je concludeert de media brengt nieuws , c.q. beschuldigt hem van …….. , hij eist recttificatie en krijgt dit niet .

  Ben je dan schuldig volgens normale normen , of niet ?

  Verder wens ik niets , maar dan ook niets anders over mijn prive leven te vertellen , dan dat er in mijn onderschrift staat .

  Persoonlijk vind ik dit heel ruim voldoende .

  Om reden dat ik met schade en schande geleerd heb , dat het verstrekken van informatie over je zelf , je hoe dan ook ernstig kan schaden in deze rot maatschappij vol illuminati’s en parasieten .

 8. U speelt vals, als u niets durft over uw privéleven te willen vertellen.

  Waarom bent u wel geïnteresseerd in iemands anders privéleven.

  Hoeveel rechters hebben wel eens een verkeerde analyse uitgevoerd?

  Hoeveel politiehoofden hebben zelfs hun gezinnen doodgeschoten?

  Hoeveel partners hebben elkaar van alles en nog wat beschuldigd bij echtscheidingen?

  U bent oneerlijk bezig als u niets durft over uw privéleven te vertellen, maar wel over iemand anders zijn privéleven.

  Ps, Wilt U mijn privé emailadres verwijderen bij de vorige reactie.

  • Peter u heeft vast al wel de zoekmachines op mij geraadpleegd , mooi zo .

   Ik ben absoluut niet van zinnen om ook maar ” iets” over mijn prive leven te vertellen op internet .

   Een klein tipje over mijn denkwijze kan echter denk ik geen kwaad , ik persoonlijk zie het hele internet en alle andere communicatie technologie als een onderdeel van de NWO Mafia om middels de grote reguliere media mensen te hersenspoelen c.q. hun richting goed denkend te beinvloeden .

   Zal ik wel weer van u te horen krijgen ” u speelt vals ”

   Ik ben dus zoals u vast wel begrijpt , zeer fel anti parasiterende ” RATTEN” in deze maatschappij ”

   Maar ik ” gebruik” dezelfde middelen tegen hen terug ” die zij tegen de maatschappij gebruiken , omdat dit een tot in de puntjes uitgedacht , en zeer goed werkend middel is .

   Echter ” gebruik” ik deze slechts om anderen de ogen pogen te openen , u voert verder in uw antwoord net lieden aan die ik persoonlijk schaar onder ” de zwarte mafia” .

   Zie elders op deze site het artikel de kleuren van de mafia .

   Verder zoek eens in de zoekmachines onder illuminati , u zult vast ontdekken dat een ieder die roem , geld en rijkdom etc. ( bekendheid ) wenst te vergaren te vergaren een soort illuminati annex NWO knechtje is .

   Ik pas daar voor duidelijk !

   Mij is nadat ik Geert Wilders beschuldigde een mol te zijn , ook een aantal malen gevraagd mee te doen aan het opzetten van een eerlijke p.p.

   Of zelf iets op te zetten etc. , ik kijk wel uit dit te doen .

   Een zeer duidelijk voorbeeld voor mij is Dhr. Fortuin , die wel eerlijk was , zijn kop in het illuminati fuik stak , en het met de dood ( door zo,n ROOIE huurmoordenaar ) moest bekopen !

   Een ” HUURMOORDENAAR” die notabene nu nog op allerlei manieren door de mafia annex NWO knechten vorstelijk word beloond !

   Laat mij maar lekker in uw ogen vals spelen , ik weet heel goed hoe ” het NWO spel” werkt .

   En werk hier aan dus lekker NIET c.q. zo weinig mogelijk aan ( in welke vorm dan ook ) mee.

   Ik hoef geen roem , ik hoef geen eer , ik wil uitsluitend dat wat van mij is behouden ( me niet laten afnemen door ” zichzelf legaliserende mafiosa” ) etc.

   Wie zijn kop boven het maaiveld uitsteekt , en volgens de maatschappelijke regeltjes word geflitst , is gewoon geflitst klaar punt uit .

   Nou pogen die politici , en zeker die ” ROOIEN” altijd wel hun flitsertjes er uit te willen halen , getuige de enorme waslijsten die op het zelfde internet staan .

   Laat de maatschappij die dingen alsjeblieft gewon zien zeg .

   Laat mij mijn vrijheid van meningsuiting , ze / we hebben Dhr. el Jaacoubi in tegenstelling tot anderen eerlijk zijn weerwoord toegelaten .

   Mij lijkt dat ” de strontpot staat , en blijft staan waar hij is , en dat Dhr. el Jaacoubi er wijzer aan doet niet er meer in te gaan roeren .

   Nu word er een mixer in diezelfde strontpot gezet , en komt de strontlucht weer heel hard naar boven

 9. Jammer dat U weigert om iets te vertellen over uw privéleven.

  Maar dan begrijp ik niet waarom U wel over iemand anders privéleven schrijft en el Jaacoubi beschuldigt van “mishandeling” en “dumping”.
  Waarom gelooft U niet zijn verhaal, maar wel het verhaal van anderen.

  Als el Jaakoubi zegt “ik heb niemand mishandeld en gedumpt” met deze uitleg, dan vind ik dat U deze troep bovenaan moet verwijderen. Hij zegt letterlijk dit:

  “Ik had al een tegen aangifte gedaan omtrent “mishandeling”.
  Maar bij de politierechter is aangegeven in de zitting, dat de politie heeft diegene die aangifte heeft gedaan is verkeerd begrepen.

  Wat dumping betreft is absoluut niet waar, zo heeft de ex-partner in 2007 een procedure in Marokko opgestart dat zij met de kinderen in Marokko woont etc. etc…….

  Dus zo waarlijk heb ik niemand mishandeld en/of gedumpt.”

  https://www.indymedia.nl/nl/2009/03/58316.shtml

  • Peter ik geloof die man niet , omdat mijn intuitie ( als medium ) mij zegt dat hij liegt als pinokkio .

   Mijn intuitie vertelt mij ook nog wel meer , maar dat vertel ik lekker aan niemand nog even niet .

   Peter waarom kreeg de moderator van het forum een mailtje van hem namens zijn ex ?

   Waarom verzocht zijn ex. persoonlijk die moderator niet ?

   Peter waarom bent u er zo op gebrand dat het verwijdert word ?

 10. Waarom doet U zo moeilijk.

  – Mishandeling is overduidelijk dat het om een valse aangifte ging, bekijk de brieven van de politie en officier van justitie: https://www.indymedia.nl/nl/2009/03/58316.shtml
  Of deze link naar de brieven: https://www.indymedia.nl/media/2009/03//58317.pdf

  – Dumping is ook overduidelijk lees deze tekst:
  “Mijn ex-partner weigerde in 2002 en in 2003 met mij terug te komen naar Nederland.

  Maar in 2004 heeft zij in Nederland een procedure opgestart dat zij op vakantie in Marokko verlaten was, terwijl in 2007 heeft ze een procedure opgestart dat zij in Marokko woont.

  Een slecht huwelijk, ja dat is waar, maar dat was wederzijds met wederzijdse schuld,

  maar zonder mijn bedoeling haar daar achter te laten: het was haar keus, mogelijk ingegeven door de publicaties op dat moment in Nederland.”

  Dit moet voor U toch nu duidelijk zijn!

 11. Erol says:

  Ja hoor Peter, of te wel Mohammed Yaakoubi (mij houdt je niet voor de gek), volledig duidelijk 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s