Speculeren over de rug van de 298 slachtoffers van de Mh 17

” De Westerse door de BILDERBERGERS aangestuurde z.g. regeringen ”  , de EU , met als partner ” de EU koek / eurotjes happende”  nep  regering in de Oekraine .

En de en jajajaja natuurlijk die altijd weer op oorlog beluste V.S. , blijven Rusland maar tergen met ” hun ” uiterst vervelende beschuldigingen .

14.illuminati_create_min

 

Moskou daar in tegen blijft ten stelligste ontkennen dat het iets te maken heeft met het neerhalen van het vliegtuig.

Het Russische ministerie van Defensie heeft naar eigen zeggen ,,geen enkele raket gedetecteerd” in de buurt van de vliegroute van het toestel, aldus een maandag uitgegeven verklaring.

Het Russische departement heeft de Verenigde Staten zelfs gevraagd om satellietbeelden met hen / de rest van de wereld te delen ,,als zij die ten minste hebben????? ”

Hebben ( of gehad hebben ) zullen ze vast wel , ‘ s werelds grootste voyeur gluurt en luistert immers altijd toch ” all over the world ”  ????

Te zien krijgen of delen , tsja dat zal vast wel NIET gebeuren , want ?????

 

Rusland wijst  opnieuw met de beschuldigende vinger naar het ministerie van defensie , van de Oekraïne.

Volgens de Russen vloog op het moment van de ramp een Oekraïens gevechtsvliegtuig op enkele kilometers afstand van vlucht MH17.

Inmiddels door de Russen vrijgegeven satellietbeelden moeten die theorie ondersteunen.

Ruschise satelietbeelden

 

Ja V.S. , wat is hier op uw antwoord ???

De jager was volgens de Russen zelfs van luchtdoelraketten voorzien.

Blijft ook nog de volgende vraag ; ” waarom moest Malaysia Airlines vlucht MH 17 van de luchtverkeersleiding , precies op dat moment enkele tientallen / honderden kilometers noordelijker vliegen dan alle andere vluchten ( minstens 10 ) die er voor plaatsvonden ?route 777

Meer hier over ; minimaal 10 vluchten voor deze misdaad vlogen kilometers zuidelijker !

Ondanks dat er conflict is in die regio regelt Kiev alle diensten in de omstreden regio , dus is ook verantwoordelijk voor alle vluchten door het luchtruim !

 

Moskou zou Kiev inmiddels om opheldering hebben gevraagd.

Maar ook ” de EU koek / eurotjes happende”  nep  regering van de Oekraine , heeft nog steeds geen antwoorden gegeven .

Ook rebellenleider Aleksandr Borodai, die zichzelf heeft uitgeroepen tot premier van ‘Volksrepubliek Donetsk’, blijft zijn handen wassen in onschuld.

Aleksandr Borodai

 

Geconfronteerd met al het z.g. bewijs voor de schuld van de separatisten (zoals de jubeltweet die luitenant-kolonel Igor Girkin de wereld instuurde , over het neerhalen van een vliegtuig .

En de onderschepte audio-opnamen waarin de rebellen het neerstorten van het toestel besrpeken) rolt Borodai geïrriteerd met zijn ogen.

,,Dat zijn allemaal leugens.

Alles op het internet is een leugen.”

De beste man kon best eens gelijk hebben , of hij is minimaal zwaar misbruikt door die ” westerse Bilderbergerknechten ”  

Immers circuleren er in de media berichten , dat er door de separatisten zo,n raketinstallatie is buitgemaakt .

Hoe makkelijk is het niet een paar ” mollen”  met zo,n installatie op pad te sturen , met de opdracht deze te LATEN buitmaken door rebellen ?

Vervolgens ( middels opdracht ) er voor te zorgen middels de luchtverkeersleiding dat vlucht MH 17 op dat tijdstip daar vliegt , waar z.g. dat militaire toestel vliegt .

En vervolgens vlucht MH 17 ( als zijnde dat militaire toestel ) uit de lucht te laten knallen door een z.g. ” overgelopen militair / onervaren mijnwerker”  .

Wanneer de gemanipuleerde media dan de berichten de wereld in stuurt dat ” de rebellen ” het gedaan hebben , krijgt automatisch ook Rusland weer een negatief imago .

 

Mhhhhhhhh ik herinner me dat jaren geleden in Utrecht z.g. antifascisten bij zichzelf de ruiten er uit ( lieten ) gooien , met een baksteen waar op een ( LINKS om getekend ) hakenkruis stond .

Keer op keer kreeg de locale CP / CD in de media de schuld , tot op het moment dat de politie een paar van die Linkse ratten op heterdaad betrapte !

Het moraal ???

Ik weet bijna zeker dat er een heeeeeeeeeeeeeel vies spelletje word gespeeld door die steeds meer ” LAND honger “  hebbende ” zichzelf legaliserende maffiosa”  in Brussel !

Steeds meer komt het concept ”  Nazi’s / EU”  over een , Het EU concept is immers in 1942 al uitgedacht door de Nazi’s !

Als u hier klikt krijgt u meer info over het feit dat de EU al in 1942 door de Nazi’s is uitgedacht !

EU boeven

In ieder geval word de situatie er absoluut niet veiliger en beter van voor de ” gewone door RRRRRROVERheden afgeperste ” burgers .

Wij burgers , we worden aan alle kanten gemanipuleerd , en belogen door ” de BILDERBERGknechten” 

Advertisements

About Vrijheids strijder

Dat gaat echt niemand , maar dan ook niemand iets aan . aangezien er door koppeling van computers al veel te veel bekend is over mensen !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s